Friese Onderneming

Friese Onderneming

Het is alweer enkele jaren geleden, maar Van Vuuren nam in 2017 deel aan de verkiezing Friese Onderneming van het Jaar. Na een eerste schifting van zo’n 100 bedrijven bleef het bedrijf over met 5 andere halve finalisten. Deze vijf ondernemingen toonde zich middels een presentatie aan de jury. Hierna werden ze onderworpen aan een uitgebreide vragenlijst en aan de Business Maturity Model Scan van Deloitte. Die scan beoordeelt de “volwassenheid” van de genomineerde ondernemingen op het gebied van strategie, mate van innovatie, bedrijfsvoering en financiële resultaten van de deelnemende bedrijven.

Na een spannende halve finale mocht Van Vuuren zich melden in de eindstrijd. Een bezoek van de jury in Grou was het startpunt van de finale. Na een prachtige finaledag, waar onze directeur Dennis Gijsman werd onderworpen aan kritische vragen van de jury bleek net niet voldoende voor de winst. Het bedrijf Probo uit Dokkum ging er met de titel Friese Onderneming van het Jaar 2017 vandoor. Met Van Vuuren met gepaste trots op de 2e plek.

Medewerker Brian Hoeksema

Wil je meer weten over Friese Onderneming van het Jaar? Bel Brian Hoeksema via 0566 623 737 of laat hier een bericht achter.

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw