360 graden logo

Onze deur staat open voor een 360° tour

Over Van Vuuren

Van Vuuren is al sinds jaar en dag toonaangevend leverancier van binnendeuren in de Nederlandse utiliteitsbouw. Het bedrijf heeft een lange historie en komt voort uit de bedrijven Halbertsma deuren uit Grou en Picus deuren uit Eindhoven. Van Vuuren is een onafhankelijk opererend bedrijf.

In de afgelopen vier jaar heeft het bedrijf zich een sterke positie in de markt verworven door als betrouwbare partner te opereren, waardoor het uitgegroeid is tot marktleider op het gebied van functionele deuren. Door een duidelijke strategie te kiezen op het gebied van klantgroepen, product en proces is de omzet meer dan verdubbeld en zijn veel nieuwe markten aangeboord in binnen- en buitenland. In dezelfde periode zijn de doorlooptijden van de productie met sterk afgenomen en zijn de voorraadposities en het onderhanden werk gehalveerd. Uiteraard op basis van een hoge leverbetrouwbaarheid.

Van Vuuren borgt de continuïteit door een breed pakket aan producten en diensten met een hoog kwaliteitsgehalte te leveren in binnen- en buitenland.

Van Vuuren Grou BV is al sinds jaar en dag dé specialist op het gebied van utiliteitsdeuren in Europa. Met onze focus op flexibiliteit, snelheid en leverbetrouwbaarheid leveren wij een kwalitatief, duurzaam en hoogwaardig product. Op deze vlakken wenst het bedrijf de beste te willen zijn. De veranderingsgezindheid en de wil om de beste te willen zijn, zit diep in het DNA van het bedrijf en haar team. Daarnaast voelt Van Vuuren zich verantwoordelijk voor een gezonde en plezierige werk- en leefomgeving voor haar medewerkers. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor ons een integrale visie op ondernemerschap. Zo borgt van Vuuren haar continuïteit.

medewerkster Jantsje Hellema

Meer weten over Van Vuuren? Bel Jantsje Hellema.

0566 623 737

Menu