Green Fire-Sound Door

Green Fire-Sound Door

Van Vuuren Grou BV is al decennia lang een van de toonaangevende Nederlandse producenten van binnendeuren voor met name projectmatige toepassingen, zoals: ziekenhuizen, kantoorgebouwen, scholen en woningbouwprojecten. Nu de economische crisis in de bouw langzamerhand wegebt, ontstaat er weer (financiële) ruimte om te investeren in vernieuwing en productontwikkeling.

Duurzaamheidsaspecten en maatschappelijk verantwoord ondernemen doen daarbij ook in steeds meer aspecten van de bouwwereld hun intrede. Bij binnendeuren komen in dat kader thema’s zoals gezondheid (reducering toepassing schadelijke bestanddelen/grondstoffen en geluidsisolatie) en brandveiligheid, waarbij naast de brandvertragende werking van deuren, ook rookwerendheid een rol speelt.

Van Vuuren Grou BV is voornemens om de hierboven genoemde ontwikkelingen te bundelen en toe te passen in de ontwikkeling van een technisch nieuwe (prototype) duurzame universele binnendeur, welke een unieke combinatie van (product-)karakteristieken/-kenmerken dient te krijgen.

via logo
medewerker Peter Huitema

Meer weten over onze Green Fire-Sound Door? Bel Peter Huitema.

0566 623 737

Menu