Fineerdeuren voor Van Hoestenberghe

Voor project Van Hoestenberghe mocht Van Vuuren 20 hoogwaardige deuren leveren. Elk voorzien van een prachtige fineertoplaag van Pools Grenen. Dit project benadrukt de veelzijdigheid van onze deuren, die naadloos aansluiten bij de esthetiek en functionaliteit die nodig zijn voor deze bed and breakfast.

Schuifdeuren

Voor dit project zijn ook lichte schuifdeuren geleverd. Schuifdeuren zijn een uitstekende keuze vanwege hun ruimtebesparende eigenschappen en stijlvolle uitstraling. Bij deze specifieke B&B hebben we ervoor gezorgd dat elke schuifdeur perfect integreert met het interieur, waardoor een harmonieuze en functionele ruimte is gecreëerd.

Fineerdeuren voor Van Hoestenberghe

Brandwerende deuren

Brandwerende deuren mochten in dit project niet ontbreken. Veiligheid is een topprioriteit in elke accommodatie. Daarom hebben we brandwerende deuren geleverd die voldoen aan de strengste Europese normen. Deze deuren bieden 30 minuten brandwerendheid, waardoor de veiligheid van de gasten en het pand aanzienlijk wordt verhoogd. De brandwerende deuren van Van Vuuren zijn niet alleen functioneel, maar ook esthetisch aantrekkelijk dankzij de hoogwaardige fineertoplaag.

Verschillende functionaliteiten

Het project Van Hoestenberghe toont de diversiteit en kwaliteit van onze deuren. Met de levering van verschillende deuren, waaronder schuifdeuren, brandwerende deuren van 30 minuten en standaard binnendeuren, hebben we bijgedragen aan zowel de esthetiek als de veiligheid van dit charmante B&B. Onze deuren, met hun fineertoplaag van Pools Grenen, bieden niet alleen functionele voordelen maar ook een warme en uitnodigende uitstraling, perfect voor een gastvrije omgeving zoals deze B&B.

Foto’s: © Holvoet Gebroeders.

Medewerker Jorn Miedema

Meer weten over dit project? Bel Jorn Miedema.

0566 623 737

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw