Lichte schuifdeuren voor WZC Sint-Henricus

In het centrum van Rumbeke (BE) vind je Woonzorgcentrum Sint-Henricus. In het open huis is plaats voor 82 bewoners en 3 kortverblijvers. Voor dit prachtige project mocht Van Vuuren 116 PicoLight HPL-schuifdeuren leveren. Speciaal voor senioren of mensen slecht ter been zijn is het gemakkelijk om deze schuifdeur te openen of te sluiten vanwege het lichte gewicht.

Schuifdeursysteem

Het welzijn van de ouderen staat centraal in het WZC Sint-Henricus. De keuze voor lichte schuifdeuren van Van Vuuren was geen toeval, maar een doordachte beslissing om de levenskwaliteit van de bewoners te verbeteren. Deze schuifdeuren zijn niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar bieden ook praktische voordelen die het dagelijkse leven in het woonzorgcentrum aanzienlijk vergemakkelijken.

WZC Sint-Henricus
WZC Sint-Henricus

Ruimtebesparend en stijlvol

Daarnaast hebben de schuifdeuren van Van Vuuren een modern en elegant ontwerp dat naadloos past bij het interieur van WZC Sint-Henricus. Ze maximaliseren de ruimte in de kamers en creëren een gevoel van openheid en helderheid, waardoor een aangename leefomgeving ontstaat voor de bewoners.

Welkom-gedachte

Bij WZC Sint-Henricus staat één ding voorop, iedereen moet zich welkom voelen. Zowel bewoners als bezoekende vrienden en familie. Daarnaast wordt er zorg op maat geleverd, iedere bewoner heeft immers andere behoeftes. Bekijk onderstaande foto’s voor een impressie van het moderne pand met de lichte schuifdeuren van Van Vuuren. Wil je meer weten over lichte schuifdeuren? Onze deur staat altijd voor je open, neem gerust contact met ons op.

Medewerker Jorn Miedema

Meer weten over dit project? Bel Jorn Miedema.

0566 623 737

Menu