Cultuur

In gebouwen waar veel bezoekers bijeenkomen zijn brand-, rook- en geluidwerendheid drie van de belangrijkste eisen. Ook staat het toepassen van innovaties centraal in culture instellingen. Een voorbeeld is Theater Sneek, waarbij alle deuren van bamboe zijn vervaardigd. Bamboe is duurzaam, en is als snelgroeiend grassoort een goede vervanger van (hard)hout. Niet voor niets wordt bamboe steeds meer toegepast in de bouw. Wij hebben in dit bijzonder kleurrijke project gezorgd voor de deuren en het hang- en sluitwerk.

Productbladen

Deuren in culturele instellingen kunnen uit verschillende functionaliteiten bestaan, waaronder geluid-, rook- en brandwerendheid. Deze eigenschappen zijn ook combineerbaar.

Downloads

Brandwerende deuren
Rookwerende deuren
Geluidswerende deuren

Hieronder vind je gedetailleerde producttekeningen met de geluidswerende eigenschap. Meerdere eigenschappen zijn met elkaar te combineren, waaronder met rookwerendheid. Neem hierover contact op met uw binnendienstmedewerker bij Van Vuuren.

Downloads

PicoSpec – Rw40dB -Rwp37dB
PicoSpec – 42dB
Pico30 Rwp37dB – Rw40dB
Pico30 Rwp38dB – Rw40dB-ST
Pico60 – Rwp39dB – Rw42dB

De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Pico60_10_P - brandwerend, geluidwerend - Van Vuuren. Voor deurconcepten
PicusElement - Logo - Van Vuuren

Kwaliteitsborging door één compleet deurconcept

Een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept. PicusElement beantwoordt de moderne behoe­fte voor het bieden van een totaaloplossing. Met een PicusElement hee­ft u altijd een product van topkwaliteit door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen.

Compleet element - cultuur - Van Vuuren
Medewerker Brian Hoeksema

Meer weten over cultuurdeuren? Bel Brian Hoeksema.

0566 623 737

Toepassingen cultuurdeuren

Menu