Detentie

De behoefte aan hogere in- en of uitbraakbestendigheid neemt toe. Conform de nieuwste Europese eis heeft Van Vuuren een breed pakket aan mogelijkheden voor RC2 en RC3 toepassingen. Een functionele combinatie met geluid, brand- en rookwerendheid behoort ook tot de mogelijkheden. Deze deur is uitstekend geschikt voor toepassing als toegang tot verblijfsruimten, in gebouwen met een verhoogd beveiligingsniveau en bijvoorbeeld penitentiaire inrichtingen. Naast RC-mogelijkheden biedt van Vuuren ook kogelwerende deuren aan. Deze deur is alleen verkrijgbaar in combinatie met een kozijn.

Productbladen

Detentiedeuren kunnen uit verschillende functionaliteiten bestaan, waaronder in- en uitbraakwerend (RC2, RC3) en kogelwerend.

Downloads

Inbraakwerende deuren
Kogelwerende deuren

Hieronder vind je gedetailleerde producttekeningen met de in- en uitbraakwerende eigenschap en kogelwerend. Meerdere eigenschappen zijn met elkaar te combineren, waaronder met brand-, rook- en geluidswerendheid. Neem hierover contact op met uw binnendienstmedewerker bij Van Vuuren.

Downloads

Pico30 – RC2
Pico30 – RC3
Pico60 – RC2
Pico60 – RC3
Pico90 – RC2
PicoBulletproof

De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

PicoBulletproof_01 - Van Vuuren. Voor deurconcepten
PicusElement - Logo - Van Vuuren

Kwaliteitsborging door één compleet deurconcept

Een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept. PicusElement beantwoordt de moderne behoe­fte voor het bieden van een totaaloplossing. Met een PicusElement hee­ft u altijd een product van topkwaliteit door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen.

Compleet element - detentie - Van Vuuren
Medewerker Bart Reinsma

Meer weten over detentiedeuren? Bel Bart Reinsma.

0566 623 737

Toepassingen detentiedeuren

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw