Hotels

Deuren voor hotelkamers

Een hotelkamerdeur is een kwalitatief hoogwaardige deur die zowel brandwerend, geluidwerend als inbraakwerend is. Elektronische toegangscontrole en spionogen zijn geen probleem, evenals een stijlvolle afwerking. De deuren kunnen in verschillende toplagen worden uitgevoerd, zowel met als zonder sierlijsten. Daarnaast is het ook mogelijk om een Protec randafwerking aan te brengen. Deze wordt naadloos verlijmd en is zeer stoot- en slagvast. Zo is de kans op beschadigingen door koffers of serveerwagens nihil. Protec is enorm onderhoudsarm en kan in elke gewenste kleur aangebracht worden.

De hotelkamerdeur kan uit verschillende functionaliteiten bestaan, waaronder brand-, rook-, geluid-, in-, en uitbraakwerend. Deze eigenschappen zijn ook combineerbaar.

Downloads

Brandwerende deuren
Rookwerende deuren
Geluidswerende deuren
Inbraakwerende deuren

Hieronder vind je gedetailleerde producttekeningen met de in- en uitbraakwerende eigenschap. Meerdere eigenschappen zijn met elkaar te combineren, waaronder met geluidswerendheid. Neem hierover contact op met uw binnendienstmedewerker bij Van Vuuren.

De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Downloads

Pico30 RC2
Pico30 RC3
Pico60 RC2
Pico60 RC3
Pico90 RC2

Pico30_13 - RC2, RC3 - Van Vuuren. Voor deurconcepten
PicusElement - Logo - Van Vuuren

Kwaliteitsborging door één compleet deurconcept

Een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept. PicusElement beantwoordt de moderne behoe­fte voor het bieden van een totaaloplossing. Met een PicusElement hee­ft u altijd een product van topkwaliteit door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen.

hotelkamerdeur
Medewerker Gert Jan van der Hoek

Meer weten over hoteldeuren? Bel Gert Jan van der Hoek.

0566 623 737

Toepassingen Hoteldeuren

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw