Kantoor

Van begane grond tot honderden meters hoge kantoorgebouwen: Van Vuuren verzorgt de deuren met gewenste functionaliteit. Je kunt denken aan brandwerendheid, waaronder 30, 60 en 90 minuten brandwerendheid of geluidswerendheid voor kantoren of vergaderzalen. Ons aanbod is verkrijgbaar in verschillende toplagen zoals fineer, kunststof of als gegrond in een nader te bepalen kleur.

Productbladen

Deuren van kantoorgebouwen kunnen uit verschillende functionaliteiten bestaan, waaronder brand-, rook- en geluidswerend. Deze eigenschappen zijn ook combineerbaar.

Downloads

Brandwerende deuren
Rookwerende deuren
Geluidswerende deuren

Hieronder vind je gedetailleerde brandwerende producttekeningen met de geluidswerende eigenschap. Meerdere eigenschappen zijn met elkaar te combineren, waaronder met rookwerendheid. Neem hierover contact op met uw binnendienstmedewerker bij Van Vuuren.

De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Downloads

Pico30 – Rw38dB – Rwp36dB
Pico30 – Rw40dB – Rwp37dB
Pico30 – Rw42dB – Rwp39dB
Pico60 – Rw38dB – Rwp36dB
Pico60 – Rw40dB – Rwp37dB
Pico60 – Rw42dB – Rwp39dB

Pico60_01_P - Van Vuuren. Voor deurconcepten
PicusElement - Logo - Van Vuuren

Kwaliteitsborging door één compleet deurconcept

Een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept. PicusElement beantwoordt de moderne behoe­fte voor het bieden van een totaaloplossing. Met een PicusElement hee­ft u altijd een product van topkwaliteit door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen.

Compleet element - kantoor - Van Vuuren
Medewerker Bart Reinsma

Meer weten over kantoordeuren? Bel Bart Reinsma.

0566 623 737

Toepassingen kantoordeuren

Menu