Zorg

Zorginstellingen hebben hoge eisen betreffende het garanderen van veilige, kwalitatieve zorg aan patiënten, medewerkers en bezoekers. De functionaliteit van deuren vormt hier geen uitzondering op. De deuren hebben o.a. betrekking op stralingswerendheid. Ook wordt er vaak gebruikgemaakt van schuifdeuren, waardoor Van Vuuren de lichtgewichte deur heeft ontwikkeld. De deuren zijn voorzien van goede kwalitatieve eigenschappen en is geschikt voor een hoge gebruiksintensiteit. Zo kan een deur in verschillende toplagen worden uitgevoerd en is het mogelijk om een Protec randafwerking aan te brengen. Dit zorgt voor een onderhoudsarme deur.

Productbladen

Deuren voor zorginstellingen kunnen uit verschillende functionaliteiten bestaan. Speciaal voor zorginstellingen heeft Van Vuuren de lichtgewichte schuifdeur en de stralingswerende deur ontwikkeld. Uiteraard kan de stralingwerende deur gecombineerd worden met brand-, rook- en geluidwerendheid.

Downloads lichtgewichte deur:

PicoLight, HPL

Download stralingwerende deur:

PicoX-ray

De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

PicoX-ray - Van Vuuren. Voor deurconcepten
PicusElement - Logo - Van Vuuren

Kwaliteitsborging door één compleet deurconcept

Een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept. PicusElement beantwoordt de moderne behoe­fte voor het bieden van een totaaloplossing. Met een PicusElement hee­ft u altijd een product van topkwaliteit door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen.

Medewerker Hans Brinksma

Meer weten over deuren voor de zorg? Bel Hans Brinksma.

0566 623 737

Toepassingen deuren voor de zorg

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw