Inbraakwerende deur RC2

Inbraakwerende deuren in weerstandklasse RC2

Volgens officiële cijfers wordt er in Nederland jaarlijks zo’n 65.000 keer ingebroken. Om je wooncomplex, school of kantoor tegen inbraak te beschermen, is het verstandig goed over inbraakpreventie na te denken. Van Vuuren levert inbraakwerende deuren in twee verschillende weerstandklassen: RC2 en RC3.

Op deze pagina vind je informatie over de deuren in weerstandklasse RC2. Dit betekent dat ze voldoen aan de Europese normen en zijn gecertificeerd volgens de NEN 1627.

Drie minuten: zo lang houdt een deur met RC2 stand

RC staat voor Resistance Class. Daarmee geven we aan hoelang een deur in een officiële test een inbraakpoging kan weerstaan. Bij weerstandsklasse RC2 heeft een deurset in een testsituatie minimaal drie minuten standgehouden.

In- en uitbraakwerende deuren

Inbraakwerende deuren

Productbladen RC2

Hieronder kun je de pdf’s downloaden van de gedetailleerde producttekeningen van onze inbraakwerende deuren in weerstandsklasse RC2.
De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

De Europese normen voor inbraakwerende deuren in RC2

Om zeker te weten dat de volledige deurset inbraakwerend is, testen we onze inbraakwerende deuren altijd inclusief kozijnen en hang- en sluitwerk. Deze tests nemen we af volgens de Europese richtlijnen: de EN1627. Om te garanderen dat de complete deurset inbraakwerend is, hebben wij het PicusElement ontwikkeld: één gecertificeerd concept met daarin een deur, het kozijn én het beslag.

RC2-deuren met andere functionaliteiten

Bij Van Vuuren kunnen we deuren in weerstandklasse RC2 combineren met bijvoorbeeld geluidswerendheid of rookwerendheid. En omdat het oog ook wat wil, heb je bij ons ook de mogelijkheid om je deuren te verfraaien met lijstwerk. Wat je wensen ook zijn, wij kunnen altijd kijken of we ze kunnen inlossen. Wil je weten wat jouw situatie nodig heeft? We helpen je graag.

VanVuuren-940x627-Inbraak-Uitbraakwerend
Medewerker Gert-Jan van der Hoek

Meer weten over inbraakwerende deuren in weerstandklasse RC2?
Bel of mail even met Gert Jan van der Hoek.

0566 623 737

Toepassingen inbraakwerende deuren

Menu