Inbraakwerende deur RC3

Inbraakwerende deuren in weerstandklasse RC3

Of het nu gaat om een schoolpand, een winkel of een kantoorgebouw: inbrekers wil je buiten de deur houden. Daarvoor heb je goede inbraakpreventie nodig. En dus een goede inbraakwerende deur. De inbraakwerende deuren van Van Vuuren komen in twee verschillende weerstandklassen: RC2 en RC3. Op deze pagina vind je informatie over de deuren in weerstandklasse RC3, gecertificeerd volgens de NEN-EN 1627.

Vijf minuten: zo lang houdt een deur met RC3 stand

RC betekent Resistance Class. De weerstandsklasse geeft de tijd aan die het kost om in een officiële testopstelling bij een deur in te breken. Bij weerstandsklasse RC3 heeft een deurset in zo’n testsituatie minimaal vijf minuten standgehouden.

In- en uitbraakwerende deuren

Inbraakwerende deuren

Productbladen RC3

Hieronder kun je de pdf’s downloaden van de gedetailleerde producttekeningen van onze inbraakwerende deuren in weerstandsklasse RC3.
De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Pico RC3 – 30 min. brandwerend
Pico30 RC3

Pico RC3 – 60 min. brandwerend
Pico60 RC3

De Europese normen voor inbraakwerende deuren in RC3

Wij testen onze inbraakwerende deuren altijd inclusief verschillende kozijnen en hang- en sluitwerk. Zo weten we zeker dat de volledige deurset inbraakwerend is. Deze tests nemen we af volgens de Europese richtlijnen: de EN 1627. Wij hebben het PicusElement ontwikkeld om te garanderen dat de complete deurset inbraakwerend is: één gecertificeerd concept met daarin een deur, het kozijn én het beslag.

RC3-deuren met andere functionaliteiten

Ook een inbraakwerende deur in weerstandklasse RC3 heeft vaak meer functionaliteiten nodig. Uiteraard kunnen wij bij Van Vuuren inbraakwerendheid combineren met bijvoorbeeld geluidswerendheid en rookwerendheid. En we kunnen ook wat luxe toevoegen aan jouw inbraakwerende deuren met het betere lijstwerk. Wat jouw wensen ook zijn, wij helpen je graag om te kijken wat in jouw situatie het beste is.

VanVuuren-940x627-Inbraak-Uitbraakwerend
Medewerker Gert-Jan van der Hoek

Meer weten over inbraakwerende deuren in weerstandklasse RC3?
Bel Gert Jan van der Hoek.

0566 623 737

Toepassingen inbraakwerende deuren

Menu