Koning Willem I prijs Van Vuuren

Van Vuuren genomineerd voor Koning Willem I Prijs 2024

Van Vuuren is een van de twaalf genomineerden voor de Koning Willem I MKB-Prijs, de ‘Oscars van het Nederlandse bedrijfsleven’. De tweejaarlijkse prijzen voor moedig, veerkrachtig en duurzaam ondernemerschap worden in mei uitgereikt. Hare Majesteit Koningin Máxima is erevoorzitter van de Koning Willem I Stichting. “Wat een eer om genomineerd te zijn voor deze prijs. Daar zijn we ongelofelijk trots op!” zegt directeur Dennis Gijsman van Van Vuuren. Door mee te doen aan de Koning Willem I prijs openen we nieuwe deuren naar samenwerking en leren van toonaangevende nationale bedrijven. Deze deelname symboliseert niet alleen letterlijk het openen van deuren, maar staat ook voor onze inzet voor continue groei en samenwerking, met name op het gebied van duurzaamheid.

MKB: motor van de Nederlandse economie

Volgens vakjuryvoorzitter Niels Onkenhout is het MKB ontzettend belangrijk voor de Nederlandse economie. “Het MKB wordt niet voor niets de motor van onze economie genoemd. Zij zorgen voor bijna driekwart van de werkgelegenheid in Nederland en ze zijn in staat om daadkracht en innovatie om te zetten naar resultaten die echt bijdragen aan de oplossing van complexe maatschappelijke vraagstukken. Het bedrijfsleven is dus van onschatbare waarde voor Nederland.”

Koning Willem I Prijs

De Koning Willem I Prijs is een initiatief van de Koning Willem I Stichting. Succesvolle ondernemingen die bijdragen aan positieve verandering in de samenleving worden beloond en in de schijnwerpers gezet.

“Onze jury eert organisaties die zich onderscheiden in durf, daadkracht, doorzettingsvermogen, duurzaamheid, innovatie, diversiteit en inclusie. Het is inspirerend om te zien dat de BV Nederland nog altijd beschikt over veerkracht en innovatiekracht en dat steeds meer bedrijven zich actief richten op maken van positieve impact op mens en milieu”, aldus directeur Romy Blankenspoor.

Pitchen voor een finaleplaats

In de komende weken maken we ons klaar voor de pitchdagen voor de vakjury. “Het wordt een flinke uitdaging om een beknopte pitch te creëren die alle zeven pijlers omvat, maar we gaan er volledig voor en hebben er enorm veel zin in!” zegt marketingmanager Jantsje Hellema.

In april worden de finalisten bekendgemaakt en in mei weten we wie de winnaars zijn van de Koning Willem I Prijzen 2024.

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Wijziging extra beschermde vluchtroutes

GND-whitepaper: Brandklasse-eisen deuren Extra Beschermde Vluchtroutes gewijzigd

GND-garantiedeuren heeft de afgelopen jaren bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken het verzoek ingediend de eisen die de bouwregelgeving stelt aan de brandklasse van deuren in EBV’s aan te passen. Het gaat om deuren die regelmatig worden geopend, een groot deel van de deuren in EBV’s. Na een uitgebreide risicoanalyse is besloten de brandklasse-eis voor deze deuren van B naar D te wijzigen.

Lees verder
Menu