Onze cultuur

Als Van Vuuren laten we graag zien dat het anders kan. We zijn gedreven mensen die hard kunnen werken maar ook heel veel lol kunnen maken. Daarbij gebruiken we vier kernwaarden die precies omschrijven wie wij zijn:

Betrokken

We doen het samen

Bij Van Vuuren willen we de wereld een beetje mooier maken. Niet alleen door fraaie, duurzaam geproduceerde deuren te leveren, maar bijvoorbeeld ook door het lokale verenigingsleven te ondersteunen. We voelen ons namelijk betrokken bij onze omgeving. Los daarvan gaan we graag op informele manier met elkaar om. De lijntjes zijn kort, het vertrouwen is groot en het contact laagdrempelig.

Kantoormedewerkers in overleg

Betrouwbaar

Met elke deur beter

Onze deuren voldoen uiteraard aan de normen en eisen die de wet en onze opdrachtgevers stellen. We zorgen ervoor dat onze deuren lang meegaan. Bij de productie, het materiaalgebruik en het vervoer houden we bovendien altijd het welzijn van mens en omgeving in het oog. De kwaliteit die we leveren is zeer constant en bijzonder betrouwbaar. Je kan op ons bouwen en je weet precies wat je aan ons hebt.

Vuúrig

Op eigen wijze

We doen ons werk met passie, maar blijven nuchter. We werken hard en maken veel lol. We zijn gedreven en ondernemend. Zitten niet graag stil en staan met beide benen op de grond. We zijn eigenwijs en vindingrijk. En we houden van een feestje. Bovendien schuwen we het avontuur niet: als we een kans zien, pakken we die. En als we ervoor gaan, dan gaan we er ook vol voor.

Ondernemend

Probleem? Lossen we op

Bij Van Vuuren kijken we altijd verder. Zijn we voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden om onze deuren beter te maken, ons werk leuker en, als het even kan, de wereld een beetje mooier. Dit doen we met een niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. Heel praktisch dus. Zonder daar al te moeilijk over te doen. Als er een probleem is, vinden we een oplossing. En als de oplossing er al is, dan bedenken we wel een toepassing.

Bekijk ook deze pagina's over Van Vuuren

Medewerker Marieke Stuitje

Wil je meer weten over Van Vuuren? Bel Marieke Stuitje via 0566 623 737 of laat hier een bericht achter.

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw