Documentaire

Hoe is Van Vuuren ontstaan? Welke deurfanaten vormen samen het kloppende hart van de organisatie? En welke succesfactoren houden dit bedrijf al meer dan 130 jaar draaiende? In onze zesdelige documentaireserie geven we antwoord op deze vragen en meer. We vertellen het complete verhaal van Van Vuuren. Van begin tot eind, met onze blik op de toekomst. Kijk je mee?

Aflevering 1 | Het ontstaan van Van Vuuren ( 10 min.)

We duiken zo’n 130 jaar terug in de tijd en belanden in de achtertuin van Hidde Halbertsma in Grou. In deze eerste aflevering van de zesdelige documentaireserie staat het ontstaan van Van Vuuren centraal. De tijdlijn wordt aangevuld met anekdotes, ervaringen en herinneringen van huidig directeur Dennis Gijsman, ex-hoofdfabrikant Marius Tielen én oud-fabriekswerknemers.

Aflevering 2 | Het staat voor de deur (8 min.)

Van Vuuren vernieuwt en is constant in ontwikkeling. Momenteel staat er iets heel bijzonders voor de deur – een compleet nieuwe productielijn. Alle onderdelen zijn speciaal voor het maatwerk en de flexibiliteit van Van Vuuren ontwikkeld. Operationeel manager Erwin Krol en zijn collega’s vertellen in deze aflevering wat er allemaal bij komt kijken.

Aflevering 3 | De deur vanaf de bron (10 min.)

Innovatie, onderzoek en strenge controles vormen de basis voor de kwaliteitsdeuren van Van Vuuren. Ons product is altijd in ontwikkeling en we bewegen met de markt mee. De grondleggers van Van Vuuren deden dat ook al. In deze aflevering van onze documentaireserie vertellen onze (oud-)medewerkers alles over de grootste (product)ontwikkelingen binnen Van Vuuren.

Aflevering 4 | De kracht van de keten (7 min.)

Samen staan we sterk. Van medewerker tot klant tot leverancier: iedereen in de keten is even belangrijk en heeft zijn eigen expertise. Bij Van Vuuren focussen we ons volledig op het ontwikkelen en produceren van deuren. En onze klanten richten zich op de stappen daaromheen. Dankzij die kraakheldere taakverdeling leveren wij nu de beste producten, met straks de kortste levertijd die in de markt verkrijgbaar is. Dát is de kracht van de keten!

Aflevering 5 | Hart van het dorp (10 min.)

Halbertsma was in Grou jarenlang het hart van het dorp, met een groot hart vóór het dorp. Van Vuuren gaat door met die sociale aanpak. Benieuwd hoe we dat doen? Bekijk aflevering 5 van onze documentaireserie!

Aflevering 6 | Sinds 1891 (7 min.)

Van Vuuren focust zich op de toekomst, met respect voor het verleden. Want daar is immers het ondernemers-DNA van het bedrijf gevormd. De rode draad sinds 1891? Constante innovatie (zoals met de nieuwe machinelijn), fijne samenwerkingen, ijzersterk personeel en respect voor de omgeving.

 Kijk je mee naar aflevering 6?

Medewerker Jantsje Hellema

Wil je meer weten over onze documentaire? Bel Jantsje Hellema via 0566 623 737 of laat hier een bericht achter.

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw