Certificeringen

Samenwerken met Van Vuuren opent deuren naar een mooie toekomst.
Die belofte maken we graag waar. Daarom bieden we je naast kwaliteit en betrouwbaarheid
ook veel zekerheden waarop je kan bouwen. Bekijk hier onze certificeringen.

Functionele zekerheid

Van Vuuren is de specialist voor de functionele utiliteitsdeur. Uiteraard aantoonbaar getest door geaccrediteerde testinstituten. Van Vuuren heeft een breed assortiment 30, 60 of 90 minuten brandwerende deuren beschikbaar voor de Europese markt. De trend is dat deze brandwerende functie steeds vaker wordt gecombineerd met andere functies zoals rookwerendheid, geluidwerendheid of weerstandsklassen. Dat maakt onze deuren uitermate geschikt voor hoogwaardige functionele toepassingen zoals hotelkamerdeuren, woningtoegangsdeuren of bijvoorbeeld een vluchtdeur in een theater. Van Vuuren biedt zekere veiligheid voor jouw gebouw!

FSC® & duurzaam hout

Van Vuuren staat voor een duurzame markt en verantwoord bosbeheer. Het internationale, onafhankelijke FSC®keurmerk verzekert dat grondstoffen voor hout- en papierproducten afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen, met alle aandacht voor de mensen die van het bos afhankelijk zijn. Daarnaast is Van Vuuren Stip gecertificeerd. 100% van de producten van Van Vuuren zijn vervaardigd van hout afkomstig uit duurzaam en verantwoord beheerde bossen.

Gegarandeerd GND

GND is de overkoepelende organisatie van toonaangevende Nederlandse houten deurenfabrikanten die een gegarandeerde kwaliteit bieden. Van Vuuren en GND maakt zich sterk voor: optimale kwaliteit en prestaties van binnen- en buitendeuren bevordering van vertrouwen tussen fabrikanten en afnemers maatschappelijke thema’s als veiligheid en duurzaamheid. Meer weten over GND? lees dat hier.

Medewerker Stephan Tjepkema

Meer weten over certificeringen of wil je attesten ontvangen? Bel Stephan Tjepkema.

0566 623 737

Toepassingen utiliteitsdeuren

Menu