Brand- en geluidswerende deuren in Hotel Van der Valk Schiedam

Wie echt wil weten hoe de deuren van Van Vuuren eruitzien, moet ze live gaan bekijken. Van der Valk Schiedam biedt hiervoor de uitgelezen kans. Daar hangen er namelijk ruim 600! Voor dit prachtige luxe hotel leverden we 30 minuten brandwerende deuren en 60 minuten brandwerende deuren, maar ook brand- en geluidswerende deuren als combinatie. Met een aantal verschillende luxe HPL-decors maken ze het opvallende interieur van het hotel helemaal af.

Brand- en geluidswerende deuren bij Van der Valk Schiedam

Luxe én functionele deuren voor een prachtig hotel

Hotel Van der Valk Schiedam beschikt over maar liefst 179 luxe kamers. Wanneer je hier overnacht kun je niet alleen onze deuren bewonderen, maar heb je ook nog eens geweldig uitzicht over de skyline van Rotterdam, Port of Rotterdam en Offshore Valley Schiedam. Voor een extra beleving kun je daarnaast kiezen uit één van de vijf themasuites met privé faciliteiten of genieten van een duik in het zwembad dat zich bevindt op de 16e verdieping.

Brand- en geluidswerende deuren bij Van der Valk Schiedam

Het “groene hotel”

Het Van der Valk Hotel in Schiedam is niet alleen prachtig om te zien, maar ook duurzaam. Het gehele gebouw functioneert zonder gas en vertrouwt op elektriciteit die wordt opgewekt door middel van zonnepanelen. In dit milieubewuste hotel konden de duurzame deuren van Van Vuuren niet ontbreken. Zo worden onze deuren zo duurzaam mogelijk geproduceerd met FSC verantwoord hout. Onze deuren sluiten dus perfect aan bij de duurzaamheid van het pand.

Medewerker Stef Bos

Meer weten over dit project? Bel Stef Bos.

0566 623 737

Menu