Missie, visie en ambitie

Bij Van Vuuren geloven we dat het altijd anders kan. Gedreven door onze kernwaarden - betrokken, betrouwbaar, vurig en ondernemend - streven we naar uitmuntendheid in alles wat we doen. Onze missie is om de lat voortdurend hoger te leggen en innovatieve oplossingen te vinden voor zowel maatschappelijke als vakinhoudelijke uitdagingen. Met een sterke focus op duurzaamheid en klanttevredenheid willen we inspireren en bijdragen aan een betere toekomst. Lees hier meer over onze missie, visie en ambitie.

Zo kan het ook
onze missie

Van Vuuren is meer dan een deurenfabriek. We zijn ook werkgever. Een schakel in een keten. Uitvoerder én opdrachtgever. We zijn collega’s. Vaklui. Houders van epische pingpong battles. Nuchtere ondernemers. Eigenwijze Friezen. Voortdurend bezig om de lat steeds weer hoger te leggen en samen oplossingen te vinden voor nieuwe uitdagingen.

Die zijn er genoeg: uitdagingen. Bij Van Vuuren omarmen we ze. Of het nu gaat om grote maatschappelijke problemen zoals klimaatverandering, of om meer vakgerelateerde uitdagingen zoals het steeds beter borgen van de veiligheid van mensen en gebouwen. We zorgen ervoor dat we de juiste technische kennis in huis halen en pakken elke uitdaging met beide handen aan.

Oplossingsgerichtheid zit in het DNA van Van Vuuren. In Friesland begon Halbert Halbersma in 1890 een fabriekje dat houtproducten maakte. We waren een van de eerste bedrijven in Nederland met een pensioenregeling en de eerste die een heftruck uit Amerika importeerde. Dat laatste leidde tot een nieuwe productielijn: pallets, waarmee het na de Tweede Wereldoorlog veel succes had. In de jaren ‘90 werd de fabriek samengevoegd met Picus uit Eindhoven, dat vanaf 1937 de massieve binnendeur had geintroduceerd en veel succes had met het vervaardigen van triplex en multiplex. De machines van Picus verhuisden naar Grou, waarna de twee bedrijven verder gingen als Van Vuuren.

Sinds die samenvoeging hebben we een stevige reputatie opgebouwd als leverancier van kwalitatief hoogstaande utiliteitsdeuren. En zijn we steeds weer in staat geweest ons aan te passen aan de wensen en eisen van onze klanten en van de samenleving. Vandaag de dag lopen we voorop in klantvriendelijkheid, werkgeluk en duurzaamheid. Op al die vlakken willen we een voorbeeld zijn.

Bij elke verandering kun je kiezen: blijf ik staan of ga ik mee? Wij zullen altijd meebewegen, om ook in de toekomst relevant te kunnen zijn. Sterker nog, we willen meer dan relevant blijven, we willen die toekomst mede vormgeven. We willen onze klanten, onze medewerkers, onze leveranciers, de regio én bouwend Nederland inspireren. Door te laten zien: je kunt de dingen doen zoals je ze altijd doet, maar het kan ook anders.

Zo kan het ook.

Medewerker Jantsje Hellema

Wil je meer weten over onze missie, visie en ambitie? Bel Jantsje Hellema via 0566 623 737 of laat hier een bericht achter.

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw