Zwarte geluidswerende HPL-deuren voor Solid Partners Raalte 

Het nieuwe kantoor van full-service ICT-dienstverlener Solid Partners siert Raalte met een moderne witte gevel en zwarte accenten. Toch vind je aan de binnenkant ook prachtige blauwe tinten terug in het interieur. Om dit gebouw helemaal af te maken mocht Van Vuuren 19 zwarte HPL-deuren leveren, waaronder ook een aantal geluidswerende deuren. 

De zwarte HPL-deuren zijn een uitstekende keuze voor een moderne en stijlvolle uitstraling. Het is dan ook niet voor niks dat deze trend de afgelopen jaren zijn intrede heeft gedaan bij veel verschillende interieurs. HPL staat bekend om zijn duurzaamheid en onderhoudsvriendelijkheid, ze zijn dus niet alleen een lust voor het oog maar ook nog eens een verantwoorde keuze.

Darnaast heeft een HPL-toplaag geen enkele invloed op de prestaties van de deur. Of je jouw HPL-deur nu geluidswerend zoals die van Solid Partners Raalte, rookwerend of inbraakwerend wil hebben (of allemaal tegelijk), ze voldoen aan alle Europese eisen. Door de goede bescherming van de HPL-laag, blijft de functionaliteit van de deur gegarandeerd overeind. Op onze pagina over HPL-deuren vind je alle informatie en mogelijkheden terug.

Foto’s: © Intermontage Leurink B.V.

Medewerker Jorn Miedema

Meer weten over dit project? Bel Jorn Miedema.

0566 623 737

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw