Documentaire

Hoe is Van Vuuren ontstaan? Welke deurfanaten vormen samen het kloppende hart van de organisatie? En welke succesfactoren houden dit bedrijf al meer dan 130 jaar draaiende? In onze zesdelige documentaireserie geven we antwoord op deze vragen en meer. We vertellen het complete verhaal van Van Vuuren. Van begin tot eind, met onze blik op de toekomst. Kijk je mee?

Aflevering 1 | Het ontstaan van Van Vuuren

We duiken zo’n 130 jaar terug in de tijd en belanden in de achtertuin van Hidde Halbertsma in Grou. In deze eerste aflevering van de zesdelige documentaireserie staat het ontstaan van Van Vuuren centraal. De tijdlijn wordt aangevuld met anekdotes, ervaringen en herinneringen van huidig directeur Dennis Gijsman, ex-hoofdfabrikant Marius Tielen én oud-fabriekswerknemers.

Aflevering 2 | Het staat voor de deur

Van Vuuren vernieuwt en is constant in ontwikkeling. Momenteel staat er iets heel bijzonders voor de deur – een compleet nieuwe productielijn. Alle onderdelen zijn speciaal voor het maatwerk en de flexibiliteit van Van Vuuren ontwikkeld. Operationeel manager Erwin Krol en zijn collega’s vertellen in deze aflevering wat er allemaal bij komt kijken.

Aflevering 3 | De deur vanaf de bron

Innovatie, onderzoek en strenge controles vormen de basis voor de kwaliteitsdeuren van Van Vuuren. Ons product is altijd in ontwikkeling en we bewegen met de markt mee. De grondleggers van Van Vuuren deden dat ook al. In deze aflevering van onze documentaireserie vertellen onze (oud-)medewerkers alles over de grootste (product)ontwikkelingen binnen Van Vuuren.

Aflevering 4 | De kracht van de keten

Samen staan we sterk. Van medewerker tot klant tot leverancier: iedereen in de keten is even belangrijk en heeft zijn eigen expertise. Bij Van Vuuren focussen we ons volledig op het ontwikkelen en produceren van deuren. En onze klanten richten zich op de stappen daaromheen. Dankzij die kraakheldere taakverdeling leveren wij nu de beste producten, met straks de kortste levertijd die in de markt verkrijgbaar is. Dát is de kracht van de keten!

Aflevering 5 | Donderdag 27 mei 2021

Begin dit jaar zijn we gestart met deze documentaire. Elke maand verschijnt een nieuwe aflevering. De volgende aflevering is te zien vanaf donderdag 27 mei 2021.

Aflevering 5

Meer weten over de documentaire? Bel Jantsje Hellema.

0566 623 737

Menu