Nieuws

Lees hier ons laatste nieuws

Filter
Fineerdeuren bij de IJsseltoren in Zwolle

Chic! Utiliteitsdeuren met luxe fineer

Van utiliteitsdeuren wordt vaak gedacht dat ze weinig karakter hebben. Niets is echter minder waar. Naast lijstwerk en freeslijnen behoort bij Van Vuuren ook prachtig houtfineer tot de mogelijkheden. Bekijk het aanbod >>

Lees verder
Miljoenste GND-label

Één miljoenste GND-label in een deur geplaatst

Op 17 juni 2022 is het één miljoenste GND-label in een deur geplaatst. Een mooie mijlpaal, want dit betekent dat bij 1 miljoen deuren, waaronder de deuren van Van Vuuren kunnen aflezen welke beschermende prestaties de deur heeft.

Lees verder

Zomervakantie 2022

Onze bouwvaksluiting is in week 31, 32 en 33. Vanaf maandag 22 augustus 2022 zijn wij weer open. Wij wensen je een hele fijne zomer! Zonnige groet, Team Van Vuuren.

Lees verder

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
De kerstvakantie staat voor de deur

Kerstvakantie staat voor de deur

Kerst komt eraan. Hoog tijd om heel even rustig aan te doen. Op donderdag 23 december 2021 zijn we bereikbaar tot 12.00 uur. Vanaf vrijdag 24 december tot en met…
Lees verder
Rookontwikkeling bij brand

Van Vuuren nieuwsbrief: Nieuwe regels rondom rook

Begin deze maand is de regelgeving rondom de beheersing van koude en warme rook voor nieuwbouwpanden aangescherpt en uitgebreid. Wil je precies lezen wat de aanscherpingen inhouden? Wij hebben alles handig op een rijtje gezet.

Lees verder
Menu