De HPL-deuren bij Van der Valk Venlo

In Noord-Limburg staat het Van der Valk Hotel Venlo. Dit viersterrenhotel is geïnspireerd op de Cradle-to-Cradle filosofie en dient hiermee als pilot voor nieuwe Van der Valk hotels. Dit betekent dat het hotel wordt gezien als grondstoffenbank voor de toekomst, waarbij de toegepaste materialen hun waarde behouden en opnieuw gebruikt kunnen worden. Ook streeft Van der Valk ernaar om met de materialen in het hotel gasten en gebruikers te inspireren en bewuster te maken van duurzaamheid. Voor dit hotel leverde Van Vuuren maar liefst 475 deuren. Waaronder brand- en geluidswerende deuren met een eiken HPL-toplaag. HPL is een duurzaam en ijzersterk materiaal dat tientallen jaren mee gaat.

Van der Valk Hotel Venlo

Ontspannen of zakelijk verblijf

Natuurlijk kun je bij Van der Valk Venlo terecht voor een heerlijk ontspannen verblijf. Daarbij heb je ruime keuze uit verschillende kamers zoals comfort, deluxe, penthouse of de junior suite. Bij al deze kamers is je privacy gegarandeerd dankzij de geluidswerende deuren van Van Vuuren, mét spionoog. De deuren passen perfect in de stijlvolle kamers met onder andere een eiken HPL-toplaag die matcht met de look van de meubels.

Daarnaast leverde Van Vuuren ook deuren voor de zalen in het hotel. Denk aan de multifunctionele zalen, de creatieve ruimte en de boardrooms. Dus ook voor een vergadering of zakelijk verblijf ben je bij Van der Valk Venlo aan het juiste adres.

Deuren bij Van der Valk Venlo

Een hotelkamerdeur verschilt qua eisen van een deur die een vergaderzaal moet afsluiten. Elke situatie heeft z’n eigen eisen. Bij Van Vuuren kunnen we iedere deur naar wens samenstellen en meerdere functies in één deur verwerken.

Wil je weten hoe al die mooie deuren eruitzien? Boek een kamer! Of bekijk de kleine foto-impressie.

Medewerker Gert Jan van der Hoek

Meer weten over dit project? Bel Gert Jan van der Hoek.

0566 623 737

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw