Schooldeuren voor FES Stuttgart

De Freie Evangelische Schule Stuttgart is niet zomaar een school. Dit gebouw biedt maar liefst vier verschillende soorten scholen onder één dak. Van de basisschool tot de beroepsmiddelbare school kun je bij FES Stuttgart terecht. Van Vuuren leverde 79 schooldeuren voor dit onderwijsgebouw in Duitsland.

FES Stuttgart
FES Stuttgart

Veilige deuren voor scholen

Naast onze standaard deuren, wordt de veiligheid van de kinderen gewaarborgd met 30 minuten brandwerende deuren en rookwerende deuren voor de klaslokalen. Ook zijn een aantal ruimtes voorzien van 37 dB geluidswerende deuren. Zo is de deur van het klaslokaal niet alleen veilig, maar draagt deze ook bij aan een rustige leeromgeving voor de kinderen.

Schooldeuren voor FES Stuttgart

Kleurrijke deur voor het klaslokaal

Misschien nog wel het allerleukste onderdeel van dit project: de prachtige variatie aan kleuren binnen het gebouw. Met onze HPL-deuren kun je de mooiste combinaties maken voor een omgeving die allesbehalve saai is.

Meer over onze schooldeuren

Wil je meer weten over schooldeuren in het algemeen of wil je ook schooldeuren bestellen? Onze medewerkers staan te je graag te woord om jou alles te vertellen wat je wil weten. Bel naar ons algemene nummer of laat een berichtje achter.

Medewerker Brian Hoeksema

Meer weten over dit project? Bel Brian Hoeksema

0566 623 737

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw