Van Vuuren levert 134 deuren voor een nieuw distributiecentrum in Den Hoorn

DONDERDAG 30 JANUARI 2020 – Van Vuuren levert 134 deuren voor het nieuwe distributiecentrum in Den Hoorn. Onze opdrachtgever Van de Sande Deuren vroeg om een snelle levering en door snel te schakelen konden wij aan deze behoefte voldoen. Logistiek dienstverlener Van Der Helm groep heeft samen met vastgoedontwikkelaar Delin een distributiecentrum van 37.500 vierkante meter gebouwd op bedrijvenpark Harnaschpolder, een mooie plek langs de A4. Het nieuwe onderkomen biedt werkgelegenheid aan rond de 200 mensen. 

Van der Helm groep is een logistiek dienstverlener die wereldwijd vestigingen heeft staan. Voor het pand heeft Van Vuuren 134 deuren geproduceerd. Een groot gedeelte van deze deuren zijn onze Pico30 HPL en PicoSpec HPL

Kavel is in erfpacht uitgegeven

De ontwikkelingslocatie van het distributiecentrum bevindt zich op het eerder genoemde bedrijventerrein Harnasch Polder dat deel uitmaakt van ‘Bedrijventerrein Haaglanden’, een samenwerkingsverband tussen de steden Den Haag, Midden-Delfland, Pijnacker-Nootdorp en Rijswijk. Het distributiecentrum van Van der Helm, dat in 2017 een naamswijziging doorvoerde, verrijst op een strategische locatie aan de snelweg A4 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Werkgelegenheid voor 200 mensen

De kavel van 6 hectare is van de gemeente Delftland en is eind december vorig jaar in erfpacht uitgegeven aan Delin en Van de Helm. De directie bestaat uit de de gebroeders Gerard en Richard van de Helm. Zij laten weten dat het nieuwe onderkomen werkgelegenheid biedt aan rond de 200 mensen. 

Van der Helm overweegt automatisering

Het is nog onduidelijk of de logistiek dienstverlener processen gaat automatiseren, zoals recent wel is gedaan in de e-fulfilment operatie in Moerdijk, waar gebruik wordt gemaakt van een nieuw shuttlesysteem van Vanderlande. “Wij zullen zeker ook op deze nieuwe locatie een aantal processen digitaliseren en automatiseren om onze dienstverlening  zo effectief en efficiënt mogelijk uit te voeren. Het is nog te vroeg om de wijze waarop tot in detail te delen”, laat Van der Helm desgevraagd weten.

Meer weten over onze deuren? Bekijk ons assortiment

Bron: logistiek.nl

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw