Lijstwerkdeuren

Met lijstwerk en deurpanelen geeft u gemakkelijk een luxe uitstraling aan onze utiliteitsdeuren. Zo combineert u design met de functionaliteit en de veiligheid die u van ons gewend bent. Geef uw pand een stijlvolle en luxe uitstraling die past bij de rest van het interieur. Mix & match!

De lijstwerkopties gelden voor onze lakdeuren (en dus niet voor onze HPL-deuren). We monteren de panelen en de lijstwerklatten met behulp van een mal op onze deuren. Hierdoor blijven de deur én de functionaliteit (denk hierbij aan rookwerendheid, brandwerendheid of bijvoorbeeld geluidswerendheid) volledig intact. Een luxe afwerking en strenge veiligheidseisen gaan zo hand in hand.

Modellen

Modellen

Panelen geven deuren extra uitstraling. Van strak tot klassiek en van landelijk tot modern: u kunt er alle kanten mee op. U heeft de keuze uit acht modellen. Kies voor één, twee, drie of vier panelen per deur in verschillende vormen.

V1

V2

V3

V3-1

V4

VL2

VL3

VL4-1

Deuren met één vlak // V1
Deuren met twee vlakken // V2 en VL2
Deuren met drie vlakken // V3, V3/1 en VL3
Deuren met vier vlakken // V4 en VL4/1

Lijstwerk-latten

  • Classic (type 1)
  • Lush (type 2)
  • Royal (type 3)
  • Wavy (type 4)
  • Modest (type 5)
  • Basic (type 6)

Lijstwerklatten

Voor de afwerking van de panelen heeft u de keuze uit verschillende soorten lijstwerklatten. Met het lijstwerk bepaalt u de ‘finishing touch’ die ervoor zorgt dat uw designdeur perfect in de stijl van het interieur past. Onze lijstwerklatten zijn verkrijgbaar in zes soorten.

Classic

Lush

Royal

Wavy

Modest

Basic

Medewerker Yoran Bijlsma

Meer weten over lijstwerkdeuren? Bel Yoran Bijlsma.

0566 623 737

Brochure

In de lijstwerkbrochure van vindt u een compleet overzicht van alle mogelijkheden met betrekking tot de luxe afwerkingsopties van onze deuren. Heeft u na het bekijken van de brochure nog vragen over lijstwerk? Neem dan gerust contact met ons op.

Menu