Header voorschriften

Zorg voor een langere levensduur van de deuren

Header verwerkingsvoorschriften

Zorg voor een langere levensduur van de deuren

met onze herziene verwerkingsvoorschriften

Wanneer een deur de fabriek verlaat, willen we dat hij in precies dezelfde staat op bestemming aankomt als hoe de deur ons magazijn heeft verlaten. Daarom hebben we verwerkingsvoorschriften waarin staat waarop je moet letten tijdens het transporteren, opslaan of plaatsen van onze kwaliteitsdeuren. Omdat we onze producten en het aansluitende advies daarbij continu doorontwikkelen, werd het tijd voor een opfrisbeurt!

Kwaliteit van A tot ZHet ene voorschrift ligt meer voor de hand dan de ander. Zo klinkt het misschien logisch dat er in geen enkel geval zware gewichten op onze deuren mogen worden geplaatst. Maar wist je bijvoorbeeld dat de relatieve luchtvochtigheid in het gebouw maximaal 55% mag zijn als je de deur monteert? Wanneer de luchtvochtigheid hoger is dan kan de deur uit gaan zetten. Iets wat wij graag voorkomen.

Samen kwaliteit borgen
Elke dag doen wij er alles aan om deuren te produceren van topkwaliteit. Met de nieuwe verwerkingsvoorschriften kunnen we samen de kwaliteit van onze deuren gedurende het hele proces nog beter waarborgen. Daarnaast blijven we deze voorschriften natuurlijk doorontwikkelen. Download hieronder de herziene verwerkingsvoorschriften!

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Van Vuuren zomervakantie 2023

Zomervakantie 2023

Even niet aan deuren denken… Onze bouwvaksluiting is in week 31, 32 en 33. Vanaf maandag 21 augustus 2023 zijn wij weer geopend. Op donderdag 27 juli 2023 zijn we bereikbaar tot 12.00…
Lees verder
Menu