Header voorschriften

Zorg voor een langere levensduur van de deuren

Header verwerkingsvoorschriften

Zorg voor een langere levensduur van de deuren

met onze herziene verwerkingsvoorschriften

Wanneer een deur de fabriek verlaat, willen we dat hij in precies dezelfde staat op bestemming aankomt als hoe de deur ons magazijn heeft verlaten. Daarom hebben we verwerkingsvoorschriften waarin staat waarop je moet letten tijdens het transporteren, opslaan of plaatsen van onze kwaliteitsdeuren. Omdat we onze producten en het aansluitende advies daarbij continu doorontwikkelen, werd het tijd voor een opfrisbeurt!

Kwaliteit van A tot ZHet ene voorschrift ligt meer voor de hand dan de ander. Zo klinkt het misschien logisch dat er in geen enkel geval zware gewichten op onze deuren mogen worden geplaatst. Maar wist je bijvoorbeeld dat de relatieve luchtvochtigheid in het gebouw maximaal 55% mag zijn als je de deur monteert? Wanneer de luchtvochtigheid hoger is dan kan de deur uit gaan zetten. Iets wat wij graag voorkomen.

Samen kwaliteit borgen
Elke dag doen wij er alles aan om deuren te produceren van topkwaliteit. Met de nieuwe verwerkingsvoorschriften kunnen we samen de kwaliteit van onze deuren gedurende het hele proces nog beter waarborgen. Daarnaast blijven we deze voorschriften natuurlijk doorontwikkelen. Download hieronder de herziene verwerkingsvoorschriften!

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu