Aanmelden GND webinar geluid

GND Garantiedeuren webinar Geluid

GND Webinar geluidwerende deuren

Van Vuuren nodigt u uit voor het GND webinar Geluid. Op woensdag 28 oktober aanstaande van 12:30 tot 13:30 uur organiseert de overkoepelde brancheorganisatie van toonaangevende Nederlandse houtendeurenfabrikanten GND-garantiedeuren een webinar over geluid. Specialisten komen aan het woord over o.a. hoe akoestiek gemeten wordt en welke deurset geschikt is voor welke situatie.

Wanneer?
Woensdag 28 oktober

Tijd?
12.30 uur tot 13.30 uur

Waar?
Online, link volgt bij aanmelding

Voor wie?
Functionarissen van opdrachtgevers in de woning- en utiliteitsbouw, projectontwikkelaars, architecten en adviseurs en uitvoerende partijen die zich bezighouden met het opstellen van eisen en de controle.

Aanmelden GND webinar geluid

Geluidswerende deuren bij Van Vuuren

Van Vuuren is voorloper op het gebied van geluidwerende deuren met hoge brandwerendheid in stompe uitvoering. heeft een breed assortiment geluidswerende deuren. U kunt kiezen uit 15 verschillende deurtypes onderverdeeld  in PicoSound of Pico30/60 i.c.m. geluidwerendheid. Hieronder vindt u enkele deurtypes. 

GND-Webinar  Geluid

Uit onderzoek blijkt dat meer dan 20% van de Nederlanders langdurig geluidhinder ervaart. Geluid op de werkplek heeft een negatieve invloed op het werkklimaat en vermindert bovendien duidelijk het concentratievermogen en de productiviteit ook nu we meer thuiswerken. En in huis is de mate van geluidsisolatie van grote invloed op het wooncomfort en welbevinden.

Gebruik van een deurset met de juiste geluidwerende prestaties kan de overlast sterk verminderen. Welke deur is waarvoor nodig en hoe wordt dit getest? U hoort er alles over tijdens het GND-webinar Geluid op woensdag 28 oktober aanstaande.

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu