Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Luxe appartement met freeslijndeuren

We trekken de lijn door!

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Populair lijnenspel
Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen wij met freeslijnen leveren.

Freeslijndeur

Met de V van Van Vuuren
Anders dan bij lijstwerk, zit de freeslijn niet op, maar in de deur. Een CNC-machine freest de freeslijn in de deuren. We hebben gekozen voor een V-groef van 2 mm diep en 5 mm breed. Om ervoor te zorgen dat de deur z’n functionaliteit kan behouden, maken we de freeslijndeuren iets dikker. Met het blote oog kun je dat niet zien, maar zo kunnen we wel garanderen dat elke deur aan de juiste eisen voldoet.

Kies je favoriet
Wil je horizontale of verticale lijnen? Of wil je wellicht een vlak (of meerdere vlakken) vormen? Dat kan allemaal, bij Van Vuuren heb je keuze uit twaalf verschillende modellen. Kom je er niet uit? We helpen je graag met kiezen.

Lijndeuren

We houden de lijnen graag kort
Wil je weten wat de mogelijkheden zijn? Of wil je graag eerst met eigen ogen zien hoe zo’n utiliteitsdeur met freeslijn eruit kan zien? Neem gerust contact met ons op. Onze verkoopmedewerkers helpen je graag.

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Van Vuuren zomervakantie 2023

Zomervakantie 2023

Even niet aan deuren denken… Onze bouwvaksluiting is in week 31, 32 en 33. Vanaf maandag 21 augustus 2023 zijn wij weer geopend. Op donderdag 27 juli 2023 zijn we bereikbaar tot 12.00…
Lees verder
Menu