Appartementen

Inpandige toegangsdeur voor de meest veilige woonomgeving

PicusResidence, de gecertificeerde inpandige toegangsdeur die zorgt voor de meest veilige en comfortabele woonomgeving. Eén totaaloplossing met veiligheidsdeur, beslag en kozijn voor galerijwoningen, appartementen en woonstudio’s.

PicusResidence – Inpandige woningtoegangsdeur-/kozijncombinatie:

  • 30 minuten brandwerend
  • Sa en S200 rookwerend
  • RC2 in- en uitbraakwerend
  • Rw’p 42dB geluidwerend (Rw 44dB)
  • Klimaatklasses A, B of C

Productbladen

PicusResidence is een volledig gecertificeerde deur die de functionaliteiten combineert voor de meest veilige en comfortabele woonomgeving. Afhankelijk van de binnen- en buitentemperatuur, adviseert Van Vuuren klimaatklasse A, B of C.

Downloads

PicoResidence ClimateA
PicoResidence ClimateB
PicoResidence ClimateC

De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Productsheets PicisResidence Climate A,B & C
PicusResidence Logo

Levensreddende minuten door brand- en rookwerend

Bij brand in appartementen zorgt een inpandige toegangsdeur van Van Vuuren voor 30 levensreddende minuten. Alleen de meeste slachtoffers vallen niet door brand, maar door rookinademing. Daarom is de veiligheidsdeur van Van Vuuren brand- én rookwerend.

Een veilig gevoel door RC2 in- en uitbraakwerendheid

Met een breekijzer kan een inbreker via een deur zonder functionaliteit binnen enkele seconden binnenkomen. Daarom is het uitermate belangrijk dat de deur voldoet aan Resistance Class 2 (RC2). Door te letten op de kleine details is de deurkozijncombinatie PicusResidence van Van Vuuren zo sterk dat het vrijwel onmogelijk is voor een inbreker om binnen te komen.

Comfortabele leefomgeving door Rw’p 42dB geluidwerendheid

Goede geluidsdichting is uitermate belangrijk voor het wooncomfort in een appartement en draagt bij aan de gezondheid en het welzijn van de mens. De afstemming tussen de verschillende producten, zoals een juiste valdorpel of een kaderprofilering in de deur of het kozijn hebben daarin een cruciale rol.

Checklist PicusResidence Visual
Medewerker Zoë Hiemstra

Meer weten over deuren voor appartementen? Bel Zoë Hiemstra.

0566 623 737

Toepassingen deuren voor appartementen

Menu