De freeslijndeuren in een luxe appartement

Onze deuren komen het mooist tot hun recht in het echt. Dan zie je pas echt dat een brandwerende, geluidswerende of inbraakwerende deur er niet saai uit hoeft te zien, maar juist erg fraai kan zijn.

Bij Van Vuuren kunnen we onze functionele deuren een luxe uitstraling geven zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Je hebt de keuze uit lijstwerk en freeslijnen om je deuren te verfraaien. Lijstwerk geeft je deur een wat klassiekere uitstraling, freeslijnen zorgen voor een moderne ‘touch of luxury’.

Luxe appartement met freeslijndeuren
Luxe appartement met freeslijndeuren

Van saai naar fraai met drie freeslijnen

Vooral in appartementencomplexen is veel vraag naar binnendeuren met freeslijnen. In utiliteitsgebouwen zoals scholen, ziekenhuizen, bioscopen en restaurants worden deuren toch het liefst strak en vlak gehouden.

Op deze pagina kun je de lijndeuren zien van een appartementencomplex met een lichte uitstraling. De architect heeft gekozen voor witte binnendeuren met drie freeslijnen. De lijnen geven de deuren en daarmee ook het interieur een licht landelijke allure mee. Bovendien lijkt het in de ruimtes met withouten vloeren haast of de vloer overloopt in de deuren.

Villa Goudriaanlaan

Om de privacy van de bewoners te garanderen, zullen we niet verklappen waar je deze fraaie deuren kunt bewonderen. Maar gelukkig hebben we de foto’s nog!

Medewerker Stef Bos

Meer weten over dit project? Bel Stef Bos.

0566 623 737

Menu