De freeslijndeuren van Van Vuuren in een modern appartementencomplex

Je denkt misschien dat een brandwerende, geluidswerende of inbraakwerende deur saai moet zijn. Maar niets is minder waar! Functionele deuren kunnen er ook heel fraai en classy uitzien. Dat bewijzen de deuren die je op deze pagina ziet.

Bij Van Vuuren zijn we gespecialiseerd in functionele deuren. Maar ook voor ons is uiterlijk van groot belang. Wij kunnen jouw deur een luxe uitstraling geven zonder dat dit afbreuk doet aan de kwaliteit. Mocht je een vlakke opdekdeur te saai vinden, dan heb je de keuze uit lijstwerk en freeslijnen om je deuren te verfraaien. Voor een wat klassiekere uitstraling kies je lijstwerk. Wil je het iets moderner? Dan ga je voor freeslijnen.

Freeslijn deur Van Vuuren
Freeslijn deur Van Vuuren

Wat één zo’n freeslijn al niet kan doen!

Vooral bij het ontwerpen van appartementencomplexen krijgt Van Vuuren geregeld de vraag om deuren met freeslijnen te leveren. Op deze pagina zie je de lijndeuren van een appartementencomplex met een enigszins industriële uitstraling. Donkere kleuren en gietijzeren elementen zorgen voor een eigentijdse elegantie. Geheel in lijn met die sfeer bevatten de donkergekleurde deuren één enkele freeslijn. Niet alle deuren die je hier ziet zijn van hout, dus niet alle deuren zijn van Van Vuuren. Maar door het lijnenspel is er wel een duidelijke eenheid.

deurklink aan Van Vuuren Freeslijndeur

Prachtig, toch? In het echt kun je dat natuurlijk nog veel beter beoordelen. Om privacy-redenen verklappen we niet waar je deze mooie binnendeuren kunt zien. Maar op deze foto’s krijg je in ieder geval wel een gevoel van de sfeer!

Medewerker Gert Jan van der Hoek

Meer weten over dit project? Bel Gert Jan van der Hoek.

0566 623 737

Menu
3mfy4sdxun3n44w6p9jmknmkq3gg666adsgzpkadkp4qsmjqpj9awpibioqs8533ruyq5gm62z67fhpvny4gmj7tkinp9h69jxw