Stijlvol en veilig wonen met brand- en geluidswerende deuren

Van Vuuren heeft voor een exclusief nieuwbouwproject in Duitsland meer dan 60 stijlvolle functionele deuren mogen leveren. In deze luxe vrijstaande appartementen zijn meerdere brand- en geluidswerende deuren geplaatst om het wooncomfort en de brandveiligheid te garanderen. De woningen staan in één van de meest gewilde wijken van Stuttgart.

De wijk Stuttgart Killesbeg ligt op een steenworp afstand van het centrum en het centraal station. De meeste woningen in de wijk zijn vrijstaand en naast de voordelen van het stadsleven bevinden de bewoners zich in een oase van rust. De nieuwe stijlvolle villa’s zijn voorzien van geluids– en brandwerende deuren om geluidshinder tegen te gaan en de brandveiligheid te garanderen. Tevens zijn de meeste deuren afgehangen met stijlvolle onzichtbare scharnieren, ook wel inboorscharnieren genoemd. De onzichtbare deurscharnieren zitten ingebouwd (ingefreesd) tussen de deur en het kozijn.

De woningen hebben een prachtig uitzicht over de stad en zijn voorzien van een fantastisch en uniek panoramisch balkon. Ook is iedere woning voorzien van een eigen tuin. De woningen worden onderverdeeld in 4 individuele appartementen. Wilt u meer weten over andere projecten van Van Vuuren? Bekijk het op onze projectenoverzicht.

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu