Brandwerende deuren

Wat is er belangrijker dan veiligheid? Iedereen wil zich veilig voelen, of het nou op het werk, thuis of in een openbare gelegenheid is. Met brandwerende deuren kan de schade bij een brand zo goed mogelijk beperkt worden, en dat geeft een veilig gevoel voor je gasten, klanten of medewerkers. Van Vuuren heeft verschillende brandwerende deuren die jouw pand brandveilig maken en voldoen aan het Bouwbesluit.

Het aanbod in brandwerende deuren

Van Vuuren biedt verschillende deuren aan die de brandveiligheid van gebouwen en bedrijven vergroot. Je kunt kiezen uit drie soorten brandwerende utiliteitsdeuren:

  • Brandwerende deur van 30 minuten, ook wel Pico30 genoemd.
  • Brandwerende deur van 60 minuten, ook wel Pico60 genoemd.
  • Brandwerende deur van 90 minuten, ook wel Pico90 genoemd.

Voordelen brandwerende Van Vuuren deuren

Naast het feit dat brandwerende utiliteitsdeuren voorkomen dat een brand zich direct naar andere ruimtes verspreidt, hebben ze nog meer voordelen.

  • Onze brandwerende deuren van 30 minuten, 60 minuten en 90 minuten zijn getest door geaccrediteerde testinstituten, waardoor ze aan alle eisen van het Bouwbesluit voldoen;
  • Onze brandwerende deuren kunnen tevens worden gecombineerd met meerdere functionaliteiten, zoals geluid-, in- en uitbraakwerendheid;
  • Je kunt ook brandwerende utiliteitsdeuren met glas en aangepaste kozijnen krijgen. Kijk onder ‘Glasopeningen’en ‘Kozijnen’ voor de specificaties;
  • Van Vuuren Grou biedt zowel enkele als dubbele deuren aan;
  • Op deze pagina kun je tevens complete producttekeningen vinden met alle eigenschappen van de brandwerende deuren.

Tips voor brandveiligheid

Je hoopt dat je nooit te maken krijgt met brand. Toch is het belangrijk om te weten dat naast brandgevaar, juist de rookverspreiding de meeste slachtoffers eist. Inademen van de rook kan leiden tot fatale gezondheidsschade. Daarom bieden wij brand- én rookwerende deuren aan die voorkomen dat warme en koude rook zich verspreidt naar andere ruimtes. De brandweer heeft nog meer adviezen over brandveiligheid en wat te doen bij brand.

Wil je de brandveiligheid van jouw gebouw vergroten, zodat het direct een stuk veiliger is? Koop dan de brandwerende deuren van Van Vuuren Grou. Neem contact met ons op!

VanVuuren-940x627px-Brandwerend2
Maximumrapport brandwerende deuren
Maximumrapport
Brandwerende deuren
Bekijk rapport
Medewerker Zoë Hiemstra

Meer weten over brandwerende deuren? Bel Zoë Hiemstra.

0566 623 737

Toepassingen brandwerende utiliteitsdeuren

Menu