Luxe freeslijndeuren

Luxe afwerkingsopties voor brandwerende binnendeuren

Denk jij bij brandwerende deuren aan saaie, onpersoonlijke en vooral functionele deuren? Met deze blog brengen we daar verandering in! Je kunt al onze brandwerende deuren namelijk laten afwerken in elke stijl die je maar wilt. Hierbij maakt het niet uit of het om een 30 minuten brandwerende deur, 60 minuten brandwerende deur of 90 minuten brandwerende deur gaat. In deze blog laten we zien hoe je o.a. met lijstwerk, freeslijnen en fineer naar eigen smaak deuren kunt personaliseren. Want zoals het de toon is die de muziek maakt, maakt de juiste deur je interieur!

Klassiek, stijlvol & sierlijk: brandwerende deuren met lijstwerk

Ook zo’n fan van klassieke en stijlvolle interieurs? Laat dan je brandwerende of brandvertragende binnendeuren door ons afwerken met lijstwerk. Afhankelijk van je smaak, kun je kiezen uit één, twee, drie of vier panelen per deur. Deze panelen kun je vervolgens laten afwerken met zes verschillende soorten lijstwerklatten. Let op: een afwerking met panelen en lijstwerk is alleen mogelijk bij schilderwerkdeuren en dus niet bij deuren met een HPL-laag. Ook mag de maximale zwaarte van de deur niet worden overschreden bij het aanbrengen van het sierwerk. Benieuwd hoe lijstwerkdeuren tot hun recht komen in een pand? Neem dan een digitaal kijkje in de GZG polikliniek ‘s Hertogenbosch.

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

Modern, luxe & strak: brandwerende deuren met freeslijnen

Freeslijnen zijn eenvoudige horizontale en/of verticale lijnen die je brandwerende deur een opvallend karakter geven. Zeer geschikt voor een modern, luxe en strak interieur. Deze afwerkingsoptie is (net als lijstwerk) ook alleen mogelijk bij schilderwerkdeuren. Bij Van Vuuren heb je de keuze uit 12 verschillende soorten lijnen. Van horizontaal tot verticaal of een combinatie. Benieuwd wat freeslijndeuren doen voor een interieur? Bekijk dan dit moderne appartementencomplex of dit luxe appartement en laat je inspireren!

Project met freeslijndeuren

Warm, gezellig & authentiek: brandwerende deuren met fineer

Een van dé trends van dit moment is de urban jungle, waarin het buitenleven naar binnen wordt gehaald. Denk aan het gebruik van natuurlijke kleuren, grote kamerplanten, moswanden en natuurlijk… hout! Een tijdloos, duurzaam materiaal dat warmte, luxe en authenticiteit uitstraalt. Hou je van hout? Dan zijn onze brandwerende fineerdeuren een uitkomst. Hierbij wordt in plaats van HPL een laag fineer boven op de brandwerende deur aangebracht. Fineer is een laagje hout van maximaal 1 millimeter dik, dat machinaal uit boomstammen wordt gesneden of geschild. Benieuwd wat dat voor je interieur doet? Bekijk de luxe fineerdeuren van de IJsseltoren in Zwolle! Leuk detail: in dit pand zijn niet alleen de deuren, maar ook de deurkozijnen en de wanden afgewerkt met fineer voor een naadloos geheel.

Fineerdeuren bij de IJsseltoren in Zwolle

Minimalistisch: brandwerende deuren in zachte, lichte en neutrale kleuren

Hou je het liever zo simpel en rustig mogelijk qua interieur? Ook voor deuren met een minimalistisch design in zachte, lichte, neutrale tinten kun je bij ons aankloppen. Ideaal als je fan bent van de ‘slow living’-trend. Van beige tot bruin en grijs: onze brandwerende HPL-deuren zijn uitvoerbaar in 120 verschillende kleuren en 53 houtkleuren. Zit jouw gewenste kleur er toch niet tussen? Bij brandwerende schilderwerkdeuren kun je kiezen uit álle RAL-kleuren. En daar zit jouw rustgevende droomtint geheid tussen!

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Menu