Nieuwsbrief PicusResindence

Van Vuuren nieuwsbrief: PicusResidence

Inpandige woningtoegangsdeur
De meest veilige en duurzame inpandige woningtoegangsdeur

Tegenwoordig worden er steeds hogere kwaliteitseisen gesteld aan inpandige binnendeuren voor appartementen en wooncomplexen waarbij ook de vraag naar de combinatie van functionaliteiten stijgt. PicusResidence, de gecertificeerde totaaloplossing voor de de inpandige woningtoegangsdeur van Van Vuuren, voldoet aan alle eisen en biedt bescherming tegen inbraak, brand, rook en geluid.

PicusResidence - inpandige woningtoegangsdeur

Welke verschillende klimaatklassen zijn er en wat betekenen deze klimaatklassen?

Afhankelijk van de temperatuurverschillen van de binnen- en buitensituatie worden de inpandige woningtoegangsdeuren geleverd met klimaat A, B of C. Weten wanneer welke klasse nodig is? Bekijk hieronder de tabel.

Tabel inpandige woningtoegangsdeur PicusResidence

Benieuwd naar alle specificaties per klimaatklasse? Download de productbladen.

Productbladen appartementsdeuren

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, productontwikkelingen, verandering van wet- en regelgeving of andere gebeurtenissen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en u kunt u altijd afmelden.

Picus Residence

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu