RED: Rap Een Deur

Van Vuuren nieuwsbrief: RED-Concept

Whoosh! RED in 5 werkdagen!

It’s a door… Hoppa! We vallen gelijk met de deur in huis. Met trots presenteren wij ons vernieuwde RED-concept (Rap Een Deur). Waar we eerder een levertijd hanteerden van maximaal 15 werkdagen, zijn dat nu nog maar 5 werkdagen. Whoosh! Met zulke snelle levertijden is het niet gek dat u ze ziet vliegen.

Whoosh! Rap Een Deur in 5 werkdagen!

Bestellen in 3 stappen

Naar wens samen te stellen

Binnen het nieuwe RED-concept kunt u uw HPL-deuren helemaal zelf samenstellen. U heeft de keuze uit 12 effen kleuren met 6 soorten houtmotieven. Maar dat is nog niet alles. U heeft ook nog eens de keuze uit 6 verschillende glastypes. Daarnaast zijn er verschillende functionaliteiten beschikbaar. Denk hierbij aan brandwerende, rookwerende, geluidwerende en inbraakwerende deuren.  Deze functionaliteiten zijn ook te
combineren.

Meer informatie?

Dit gaat allemaal wel heel snel, hé? Vlieg snel naar onze website of download de brochure om rustig alle nieuwe mogelijkheden en voorwaarden te bekijken.

Hoe is het mogelijk?!

Doordat we klantspecifieke en op maat gemaakte producten leveren, reduceren we niet alleen de levertijd, maar ook samen de doorlooptijd, voorraad en faalkosten. Win-Win!

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, productontwikkelingen, verandering van wet- en regelgeving of andere gebeurtenissen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en u kunt u altijd afmelden.

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Menu