Van Vuuren nieuwsbrief: Utiliteitsdeuren om in te lijsten

lijstwerkdeuren

Utiliteitsdeuren om in te lijsten

Ontdek de mogelijkheden van onze modellen en sierlijsten

Kijk, dat is toch om in te lijsten?
Utiliteitsdeuren glansloos? Niet als het aan ons ligt! Ook een brandwerende of geluidswerende deur kan klasse uitstralen. Met het juiste lijstwerk en deurpanelen. Zo combineer je design met functionaliteit. Dus kies een deur met een uitstraling die past bij de rest van het interieur.

Nieuwsbrief lijstwerk

Mix & match: modellen x lijstwerklatten
Panelen geven een deur karakter. En dat karakter kan strak en modern zijn, maar ook landelijk en klassiek. Van Vuuren heeft acht verschillende modellen in de aanbieding. Voor de afwerking heb je de keuze uit zes verschillende sierlijsten. Ga je voor Basic, Classic of Royal? Of toch maar voor Wavy?

Voldoen lijstwerkdeuren aan alle veiligheidsvoorschriften?
De lijstwerkopties gelden voor onze lakdeuren (voorlak) en niet voor onze HPL-deuren. We monteren lijstwerklatten met behulp van een mal op onze deuren. De onderdelen worden op een standaardafmeting boven op de deur geplakt. Hierdoor blijven de deur én de functionaliteit volledig intact. Een luxe afwerking en strenge veiligheidseisen gaan op deze manier hand in hand!

Lijstwerk in het wild
Wil je zien hoe dat er in het echt uitziet? We hebben wel een paar voorbeelden waar we trots op zijn. Op onze website kun je zelf kijken welk lijstwerk het beste bij jou deur(en) past. Heb je specifieke vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, productontwikkelingen, verandering van wet- en regelgeving of andere gebeurtenissen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu