Van Vuuren nieuwsbrief: Utiliteitsdeuren om in te lijsten

lijstwerkdeuren

Utiliteitsdeuren om in te lijsten

Ontdek de mogelijkheden van onze modellen en sierlijsten

Kijk, dat is toch om in te lijsten?
Utiliteitsdeuren glansloos? Niet als het aan ons ligt! Ook een brandwerende of geluidswerende deur kan klasse uitstralen. Met het juiste lijstwerk en deurpanelen. Zo combineer je design met functionaliteit. Dus kies een deur met een uitstraling die past bij de rest van het interieur.

Nieuwsbrief lijstwerk

Mix & match: modellen x lijstwerklatten
Panelen geven een deur karakter. En dat karakter kan strak en modern zijn, maar ook landelijk en klassiek. Van Vuuren heeft acht verschillende modellen in de aanbieding. Voor de afwerking heb je de keuze uit zes verschillende sierlijsten. Ga je voor Basic, Classic of Royal? Of toch maar voor Wavy?

Voldoen lijstwerkdeuren aan alle veiligheidsvoorschriften?
De lijstwerkopties gelden voor onze lakdeuren (voorlak) en niet voor onze HPL-deuren. We monteren lijstwerklatten met behulp van een mal op onze deuren. De onderdelen worden op een standaardafmeting boven op de deur geplakt. Hierdoor blijven de deur én de functionaliteit volledig intact. Een luxe afwerking en strenge veiligheidseisen gaan op deze manier hand in hand!

Lijstwerk in het wild
Wil je zien hoe dat er in het echt uitziet? We hebben wel een paar voorbeelden waar we trots op zijn. Op onze website kun je zelf kijken welk lijstwerk het beste bij jou deur(en) past. Heb je specifieke vraag? Dan kun je uiteraard altijd contact met ons opnemen.

Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws, productontwikkelingen, verandering van wet- en regelgeving of andere gebeurtenissen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! 

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Van Vuuren zomervakantie 2023

Zomervakantie 2023

Even niet aan deuren denken… Onze bouwvaksluiting is in week 31, 32 en 33. Vanaf maandag 21 augustus 2023 zijn wij weer geopend. Op donderdag 27 juli 2023 zijn we bereikbaar tot 12.00…
Lees verder
Menu