Van Vuuren vraagt aandacht voor de week circulaire economie

 

Nieuws – DONDERDAG 6 FEBRUARI 2020 – Van Vuuren vraagt aandacht voor de week van de Circulaire Economie. De Week van de Circulaire Economie (van maandag 3 februari t/m vrijdag 7 februari) is dé landelijke campagneweek voor de circulaire economie in Nederland.

Een Circulaire Economie is een economisch systeem van gesloten kringlopen waarin grondstoffen, onderdelen en producten hun waarde zo min mogelijk verliezen, hernieuwbare energiebronnen worden gebruikt en systeemdenken centraal staat. Wij werken mee aan duurzame projecten.

In samenwerken met Rebel Deuren hebben wij deuren mogen leveren aan het project voor een Bed & Breakfast met woonhjuis en horeca in Lelystad. Groene bouwer Ecoplus bouwt hier duurzaam aan de toekomst!

Wij willen Rebel Deuren en Ecoplus bedanken voor de mooie samenwerking!

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is dé landelijke campagneweek voor de circulaire economie in Nederland. Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari zetten circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

De Week van de Circulaire Economie is een jaarlijkse, landelijke campagneweek, georganiseerd door het Versnellingshuis Nederland circulair!, het programma dat ondernemers helpt bij het succesvol ontwikkelen, lanceren en opschalen van producten en diensten in de circulaire economie. In vijf jaar tijd is de Week van de Circulaire Economie uitgegroeid van een kleinschalig initiatief tot een landelijk bekend fenomeen met ruim honderd evenementen door heel Nederland waar vijfduizend bezoekers op afkomen. Via pers, on- en offline media worden naar schatting 200.000 mensen bereikt.

Wie organiseert de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair!, financieel mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De uitvoerende partijen zijn Het Groene Brein en MVO Nederland.

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

St. Antonius ziekenhuis

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

City Living

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

De Rotterdam

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

Fletcher Hotel Amsterdam

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

Theater Sneek

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

GZG polikliniek ’s Hertogenbosch

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

Corendon Village Hotel Amsterdam

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

A’DAM Toren

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

PI Zaandam

Van Vuuren. Voor deurconcepten.

Rijkskantoor de Knoop

Amsterdam Hotel Mercier

Mercier Hotel Amsterdam

Utrecht - Wooncomplex aan Jan van Foreeststraat

Wooncomplex Utrecht

Menu