Van Vuuren vraagt aandacht voor de week circulaire economie

Van Vuuren vraagt aandacht voor de week van de Circulaire Economie. De Week van de Circulaire Economie (van maandag 3 februari t/m vrijdag 7 februari) is dé landelijke campagneweek voor de circulaire economie in Nederland.

 

Een Circulaire Economie is een economisch systeem van gesloten kringlopen waarin grondstoffen, onderdelen en producten hun waarde zo min mogelijk verliezen, hernieuwbare energiebronnen worden gebruikt en systeemdenken centraal staat. Wij werken mee aan duurzame projecten.

In samenwerken met Rebel Deuren hebben wij deuren mogen leveren aan het project voor een Bed & Breakfast met woonhjuis en horeca in Lelystad. Groene bouwer Ecoplus bouwt hier duurzaam aan de toekomst!

Wij willen Rebel Deuren en Ecoplus bedanken voor de mooie samenwerking!

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is dé landelijke campagneweek voor de circulaire economie in Nederland. Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari zetten circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

De Week van de Circulaire Economie is een jaarlijkse, landelijke campagneweek, georganiseerd door het Versnellingshuis Nederland circulair!, het programma dat ondernemers helpt bij het succesvol ontwikkelen, lanceren en opschalen van producten en diensten in de circulaire economie. In vijf jaar tijd is de Week van de Circulaire Economie uitgegroeid van een kleinschalig initiatief tot een landelijk bekend fenomeen met ruim honderd evenementen door heel Nederland waar vijfduizend bezoekers op afkomen. Via pers, on- en offline media worden naar schatting 200.000 mensen bereikt.

Wie organiseert de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair!, financieel mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De uitvoerende partijen zijn Het Groene Brein en MVO Nederland.

 

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Van Vuuren zomervakantie 2023

Zomervakantie 2023

Even niet aan deuren denken… Onze bouwvaksluiting is in week 31, 32 en 33. Vanaf maandag 21 augustus 2023 zijn wij weer geopend. Op donderdag 27 juli 2023 zijn we bereikbaar tot 12.00…
Lees verder
Menu