Van Vuuren vraagt aandacht voor de week circulaire economie

Van Vuuren vraagt aandacht voor de week van de Circulaire Economie. De Week van de Circulaire Economie (van maandag 3 februari t/m vrijdag 7 februari) is dé landelijke campagneweek voor de circulaire economie in Nederland.

 

Een Circulaire Economie is een economisch systeem van gesloten kringlopen waarin grondstoffen, onderdelen en producten hun waarde zo min mogelijk verliezen, hernieuwbare energiebronnen worden gebruikt en systeemdenken centraal staat. Wij werken mee aan duurzame projecten.

In samenwerken met Rebel Deuren hebben wij deuren mogen leveren aan het project voor een Bed & Breakfast met woonhjuis en horeca in Lelystad. Groene bouwer Ecoplus bouwt hier duurzaam aan de toekomst!

Wij willen Rebel Deuren en Ecoplus bedanken voor de mooie samenwerking!

Wat is de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is dé landelijke campagneweek voor de circulaire economie in Nederland. Van maandag 3 februari tot en met vrijdag 7 februari zetten circulaire ondernemers, organisaties en overheidsinstellingen hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Goede voorbeelden krijgen een podium, voorlopers ontmoeten elkaar en starters krijgen concrete handvatten aangereikt om zelf aan de slag te gaan.

De Week van de Circulaire Economie is een jaarlijkse, landelijke campagneweek, georganiseerd door het Versnellingshuis Nederland circulair!, het programma dat ondernemers helpt bij het succesvol ontwikkelen, lanceren en opschalen van producten en diensten in de circulaire economie. In vijf jaar tijd is de Week van de Circulaire Economie uitgegroeid van een kleinschalig initiatief tot een landelijk bekend fenomeen met ruim honderd evenementen door heel Nederland waar vijfduizend bezoekers op afkomen. Via pers, on- en offline media worden naar schatting 200.000 mensen bereikt.

Wie organiseert de Week van de Circulaire Economie?

De Week van de Circulaire Economie is een initiatief van het Versnellingshuis Nederland circulair!, financieel mogelijk gemaakt door het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. De uitvoerende partijen zijn Het Groene Brein en MVO Nederland.

 

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu