Veilig deuren afhangen met dank aan alle toppers in de bouw

Voor alle bouwvakkers die zich elke dag inzetten voor het afhangen van onze deuren: jullie zijn toppers! Ondanks alle maatregelen en de aanpassingen die daarbij horen wordt er door iedereen hard doorgewerkt waardoor de bouw niet volledig stil is komen te staan. Samen staan we sterk en gaan we ertegenaan.

Samen_veilig_doorwerken

Terwijl een groot gedeelte van de Nederlandse bevolking thuis aan het werk is zijn er ook beroepsgroepen waarbij dit niet of nauwelijks mogelijk is. Om de veiligheid van mensen te waarborgen en de verspreiding van het virus tegen te gaan is er door de Rijksoverheid een protocol opgesteld. Het protocol is opgesteld op basis van de richtlijnen van het RIVM en wordt ondersteund door de werkgevers- en werknemersorganisaties.

Vorige week zijn brancheorganisaties, vakbonden en het kabinet tot een akkoord gekomen over de veiligheidsmaatregelen op bouwplaatsen. Uitgangspunt is dat bedrijven tijdens de coronacrisis veilig door kunnen gaan met het uitvoeren van hun werk. De maatschappelijke en economische belangen zijn te groot om het werk volledig stil te leggen.

Bekijk het volledige protocol hier.

Bron: www.rijksoverheid.nl

samen veilig bouwen

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu