Er zit meer achter onze deuren: interview met Dennis Gijsman

Donderdag 18 juni 2020 – Onze directeur Dennis Gijsman is geïnterviewd door Henk Waterlander voor het item ‘Zitten met Henk’. Een rubriek waarin ondernemers vertellen over ondernemen in bijzondere tijden. Dennis vertelt over Van Vuuren, de ontwikkelingen in de markt en onze nieuwe machinelijn. 

Video: Heldermedia.nl

Henk spreekt met Dennis over ondernemen in tijd van corona en vraagt hem ook : “Wanneer kan jij weer gewoon ondernemen of is er niets veranderd ?”  Zitten met Henk voor verdiepende gesprekken over het bedrijf maar zeker over de persoon áchter het bedrijf.

Dennis spreekt ook over onze nieuwe machinelijn: ‘We maken nu al bijna drie keer zo veel deuren ten opzichte van 6 jaar geleden. Met de nieuwe machinelijn kunnen we nogmaals een keer verdubbelen.’

Wij wensen jullie veel kijkplezier. Liever als podcast luisteren tijdens een work-out of onderweg in de auto? Luister het via Spotify – Klik hier:  Spotify – Interview Dennis Gijsman.

Wat is ‘Zitten met Henk’?

Midden in de binnenstad van Leeuwarden of juist op locatie neemt Henk je mee in een verdiepend gesprek met ondernemers over ondernemen in bijzondere tijden. Hoe gaan zij om met tegenslagen in deze moeilijke tijden? Gesprekken voor alle ondernemers en geïnteresseerden en door ondernemers die hun ervaringen willen delen. Persoonlijke verhalen niet om bedrijven te promoten maar vooral om de mens achter het bedrijf beter te leren kennen.

Henk zal zijn bezoek ontvangen op uitnodiging of schuif aan bij de ondernemer zelf. Met zijn levenslange ervaring als ondernemer nodigt hij zijn gasten uit voor een kijkje achter de schermen van zijn of haar bedrijf.

Zitten met Henk - Dennis Gijsman
Zitten met Henk
Menu