30 minuten brandwerende deur

30 minuten brandwerende deuren

Ben je op zoek naar een 30 minuten brandwerende deur? Zoek niet langer. Bij Van Vuuren bieden we onder het label Pico30 verschillende 30 minuten brandwerende deuren van hoogwaardige kwaliteit, toepasbaar in een groot aantal situaties.

Heb je een keuze gemaakt en wil je de 30 minuten brandwerende deur combineren met een andere functionaliteit? Geen probleem, bij Van Vuuren denken we graag met je mee. Uiteraard blijft veiligheid daarbij voorop staan; al onze brandwerende deuren worden getest volgens de Europese norm NEN-EN 1634-1.

Ontdek onze 30 minuten brandwerende deuren

Van Vuuren biedt verschillende 30 minuten brandwerende deuren aan die de brandveiligheid van gebouwen en bedrijven vergroten. Je hebt daarbij de keuze uit 20 productbladen. Heb je een specifieke vraag? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag.

Productbladen

Hieronder vind je gedetailleerde producttekeningen met alle eigenschappen.
De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Wat betekent 30 minuten brandwerend?

In veiligheidsvoorschriften wordt onderscheid gemaakt tussen branddoorslag en brandvoortplanting. Branddoorslag betekent dat de vlammen niet door de deur mogen komen. Met andere woorden: de deur mag geen vlamvatten en moet overeind blijven staan. Brandvoortplanting betekent dat de vlammen zich, zonder dat de deur bezwijkt, aan de andere kant weten te verspreiden. Een 30 minuten brandwerende deur moet dus minstens een half uur bestand zijn tegen vlammen en daarbij zowel branddoorslag als brandvoortplanting voorkomen. De mate waarin een brandwerende deur daartoe in staat is, wordt in verschillende klassen aangeduid.

Medewerker Zoë Hiemstra

Meer weten over 30 minuten brandwerende deuren? Bel Zoë Hiemstra.

0566 623 737

Toepassingen brandwerende deuren

Menu