90 minuten brandwerende deur

90 minuten brandwerende deuren

Onder het label Pico90 biedt Van Vuuren een groot aanbod 90 minuten brandwerende deuren van hoogwaardige kwaliteit, toepasbaar in een groot aantal situaties.

Wil je de 90 minuten brandwerende deur combineren met een andere functionaliteit? Er is heel veel mogelijk. Bij Van Vuuren denken we graag met je mee. Uiteraard staat veiligheid daarbij voorop: al onze brandwerende deuren voldoen aan de Europese norm NEN-EN 1634-1.

Ontdek onze 90 minuten brandwerende deuren

Van Vuuren biedt verschillende 90 minuten brandwerende deuren aan die de brandveiligheid van gebouwen en bedrijven vergroot. Je hebt daarbij de keuze uit negen productbladen. Heb je een specifieke vraag? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag.

Productbladen

Hieronder vindt u gedetailleerde producttekeningen met alle eigenschappen.
De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Wat houdt 90 minuten brandwerend in?

In veiligheidsvoorschriften wordt er onderscheid gemaakt tussen branddoorslag en brandvoortplanting. Branddoorslag betekent dat de deur zelf in brand vliegt. Brandvoortplanting dat de vlammen zich aan de andere kant van de deur verspreiden zonder dat de deur bezwijkt. Een 90 minuten brandwerende deur moet minstens anderhalf uur vlammen weten te weerstaan en zowel branddoorslag als brandvoortplanting voorkomen. Om zeker te weten dat dit het geval is, moet de 90 minuten brandwerend deur getest worden volgens de nieuwe Europese norm NEN-EN 1634-1. De mate waarin een brandwerende deur in staat is branddoorslag en brandvoortplanting tegen te gaan, wordt in verschillende klassen aangeduid.

Medewerker Brian Hoeksema

Meer weten over 90 minuten brandwerende deur? Bel Brian Hoeksema.

0566 623 737

Toepassingen brandwerende deuren

Menu