Van Vuuren nieuwsbrief: Geluidwerende deuren

Nieuw Pico30 Rwp42dB Stomp

Een brandwerende deur met een geluidwerendheid van Rw’p 42dB in een stompe uitvoering? Dit is alleen verkrijgbaar bij Van Vuuren! De Pico30 Rw’p42dB is een 30 minuten brandwerende deur i.c.m. een hoge geluidwerendheid. Het unieke aan deze deur is dat deze uitvoerbaar is in een stompe uitvoering. Bekijk het productblad voor de specificaties.

Geluidsklassen in Rw’p

Van Vuuren gaat de prestaties van deuren op het gebied van geluidswerendheid communiceren in Rw’p waarden. Hierbij maken wij een onderverdeling in vier verschillende klassen. Wij communiceerden eerder altijd over een bladwaarde (Rw). Deze waarde geeft alleen aan welke geluidwerende waarde de deur heeft. Dit wil niks zeggen over de geluidwerende waarden van de deur met kozijn en de manier waarop deze met elkaar zijn afgesloten. Van Vuuren gaat de volgende klassen op een eenduidige manier naar de markt communiceren:

Welke verschillende waarden zijn er en wat betekenen deze waarden?

A4-Sheet-Rw-waarden-Mailing

Wat zijn de voordelen om te communiceren in Rw’p waarden?

Het is voor u als klant een realistische waarde. De praktijk is een deur in een kozijn die kan bewegen. De Rw-waarde is tot stand gekomen waarbij de deur volledig is dichtgekit.

Waar moet u als klant op letten?

Het is belangrijk dat u alert bent op de opgegeven waarden. Deze kunnen Rw, Rw’p, Rw’r of Ra zijn. Er zijn veel verschillende termen en hierbij is snel een fout gemaakt en kan er verwarring ontstaan.

Aanbevolen prestaties geluidswerende deuren op basis van Rw’p

Wilt u weten welke geluidwerendheid Van Vuuren adviseert voor welke toepassing? Bekijk de tabel.

Geluidstabel in Rw'p

Testfase van ons nieuwe machinepark gestart

De ontwikkelingen van onze nieuwe machinelijn zijn in volle gang. Onderdelen worden uitvoerig getest om straks uw wensen nog sneller en flexibeler te bedienen. Wilt u hierover op de hoogte gehouden worden? Meld u aan voor onze nieuwsbrief.

  Ruim 250.000 deuren per jaar      Meer dan 500 deurtypes      Productietijd korter dan 3 weken

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu