Student Hotel Delft

The Student Hotel Delft opent binnenkort zijn deuren

Vestiging nummer acht in Nederland van The Student Hotel opent binnenkort zijn deuren. Van Vuuren heeft aan dit nieuwbouwproject een mooie bijdrage geleverd met het produceren van meer dan 570 deuren. Eerder produceerde Van Vuuren ook de deuren voor de andere vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Eindhoven, Maastricht en Groningen. Aan dit rijtje kunnen we nu nog een plaats toevoegen, want deze vestiging met maar liefst tien verdiepingen bevindt zich in het centrum van Delft.

Student Hotel Delft

Foto:Play-TImeKCAP 

Studentenstad Delft

Het hotel bevindt zich in de studentenstad Delft in het nieuwe stadsgebied Nieuw Delft. Dit ligt naast de historische binnenstad en het nieuwe station. Het gebouw bestaat uit twee torens van tien verdiepingen en een middengedeelte van zes verdiepingen. Naast de 351 kamers is er een eigen restaurant met bar, een sportschool, een bibliotheek, studeerplekken, een wasruimte, een fietsverhuur en een gameruimte. Door deze verschillende ruimtes werden ook veel verschillende eisen gesteld aan de deuren. Er zijn brandwerende deuren geplaatst zoals de Pico30 Rw42dB – Rwp39dB en Pico60 Rw42dB -Rwp39dB. Dit zijn deuren die ook voldoen aan geluidswerende eisen. Ook de standaard utiliteitsdeur genaamd PicoSpec is afgehangen in het pand.

BREEAM-NL

Het nieuwe pand heeft een flink aantal milieuvriendelijke aspecten waardoor het ook de komende jaren aan alle eisen voldoet. Zo wordt er nergens in het gebouw gas gebruikt, worden er op het gehele dak zonnepanelen geplaatst en komt er een warmte- en koudeopslag in de grond. Het bouwproject is BREEAM-NL gecertificeerd. Door certificering met BREEAM-NL krijg je inzicht in de werkelijke prestatie van het project op duurzaamheid. Doordat BREEAM een internationaal erkend keurmerk is, wordt de prestatie van het bouwproject erkend en door de markt op waarde beoordeeld. Meer informatie over BREEAM.

Meerdere Student Hotels

De vestiging in Delft is de achtste vestiging van The Student Hotel in Nederland. Het Schotse bedrijf heeft ook hotels in Rotterdam, Amsterdam Centrum, Amsterdam West, Eindhoven, Groningen, Maastricht en Den Haag. Voor al deze vestigingen heeft Van Vuuren samen met onze partner BPZ de deuren mogen realiseren. Aan dit rijtje kan Delft nu worden toegevoegd. De verwachte oplevering van het project is in september 2020.

The Student Hotel Amsterdam City
The Student Hotel Amsterdam West
The Student Hotel Den Haag
The Student Hotel Eindhoven
The Student Hotel Groningen
The Student Hotel Maastricht
The Student Hotel Rotterdam

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Menu