Onderwijs

Deuren, hang- en sluitwerk en kozijnen moeten dagelijks het een en ander verdragen op scholen. Daarom biedt Van Vuuren o.a. geluidswerende deuren in verschillende toplagen met eventueel Protec randafwerking. Deze wordt naadloos verlijmd en is zeer stoot- en slagvast. Zo is de kans op beschadigingen door losslingerende tassen of spelende kinderen nihil. Protec is enorm onderhoudsarm en kan in elke gewenste kleur aangebracht worden.

Downloads

Productbladen

Deuren in scholen kunnen uit verschillende functionaliteiten bestaan, waaronder geluid- en brandwerendheid. Deze eigenschappen zijn ook combineerbaar.

Downloads

Brandwerende deuren
Geluidswerende deuren

Hieronder vind je gedetailleerde producttekeningen met de geluidswerende eigenschap. Meerdere eigenschappen zijn met elkaar te combineren, waaronder met rookwerendheid. Neem hierover contact op met uw binnendienstmedewerker bij Van Vuuren.

Downloads

PicoSpec – Rw35dB – Rwp33dB
Pico30 – Rw38dB – Rwp36dB
Pico30 – Rw40dB – Rwp37dB

De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

PicoSpec_11 - geluidwerendheid - Van Vuuren. Voor deurconcepten
PicusElement - Logo - Van Vuuren

Kwaliteitsborging door één compleet deurconcept

Een deur, houten kozijn én beslag in één gecertificeerd concept. PicusElement beantwoordt de moderne behoe­fte voor het bieden van een totaaloplossing. Met een PicusElement hee­ft u altijd een product van topkwaliteit door de doordachte afstemming van de verschillende artikelen.

Compleet element - onderwijs - Van Vuuren
Medewerker Gert-Jan van der Hoek

Meer weten over deuren in het onderwijs? Bel Gert Jan van der Hoek.

0566 623 737

Toepassingen deuren in het onderwijs

Menu