Deuren met glasopeningen

Verhelderend! Vijf voordelen van gemonteerd glas bij Van Vuuren

Deuren met glasopeningen

Verhelderend!

Ontdek de voordelen van gemonteerd glas bij Van Vuuren

Vijf voordelen van glas bij Van Vuuren

Of een deur een glasopening moet bevatten, wordt vaak bepaald door de architect. Dat heeft vaak esthetische redenen. Een glasopening zorgt ten eerste voor meer licht in je kamer. Bovendien kun je door een raam naar buiten kijken. En van buiten naar binnen 😉. Maar als het een utiliteitsdeur is, moet het ook altijd aan andere eisen voldoen.

Nu kun je dat glas er natuurlijk door een externe glaszetter in laten zetten, maar dat kan wel problemen opleveren. Je kan het ook aan Van Vuuren overlaten. Als wij het glas er meteen zelf in zetten, scheelt dat aanzienlijk in kosten, tijd en gedoe.

Wat de voordelen precies zijn om je glas er meteen door Van Vuuren in te laten zetten, vertellen we in dit stuk.

Glasopening

Voordeel 1: Je hoeft geen extra specialist in te schakelen

Wanneer je deur en glas apart van elkaar bestelt, kan er sneller iets misgaan. Nu hoef je daar misschien niet zo bang voor te zijn. Toch is het wel fijn om maar met één partij afspraken te hoeven maken. Wij regelen alles: de deur, de glasopening, het glas zelf, het vervoer. Niemand hoeft op elkaar te wachten. Wij zijn voor de volle honderd procent verantwoordelijk. Bovendien bespaar je zo op manuren. En daarmee bespaar je geld.

Voordeel 2: Je voorkomt gedoe op de bouwplaats

Vaak wordt glaswerk pas in de deur gezet wanneer de deur op de plek van bestemming hangt. In onze ervaring hangt de deur vaak al enige tijd. Met alle risico’s van dien. Want wanneer een gebouw in aanbouw is, kan er van alles gebeuren met je nog niet afgemaakte deur. De kans op beschadigingen en vochtschade schuilt in een klein hoekje.

Glasopening

Voordeel 3: Je weet zeker dat het aan alle certificering voldoet

Wanneer je een brandwerende, rookwerende, geluidswerende of inbraakwerende deur bestelt, moet die deur aan bepaalde normen en eisen voldoen. Uiteraard gelden die eisen en normen nog steeds, als je een glasopening in een deur wilt. Bij Van Vuuren zijn we gespecialiseerd in het maken van utiliteitsdeuren die voldoen aan de juiste normering, vanzelfsprekend zorgen wij ervoor dat het glas dat in de deuren komt, ook aan de juiste normen voldoet. Wij hebben het getest! Je komt dus niet voor onaangename verrassingen te staan.

Voordeel 4: Van Vuuren heeft een ruime keuze

Zoals gezegd heb je bij Van Vuuren de keuze uit twaalf verschillende glasopeningen en acht soorten glaslatten.  De glaslatten komen in diverse kleuren en kunnen zowel genageld als geschroefd worden geleverd. In onze glasbrochure zie je alle opties mooi op een rij. Het gaat daarin om standaarduitvoeringen. In overleg is het altijd mogelijk om daarvan af te wijken.

Voordeel 5: Van Vuuren staat altijd voor je klaar

Als je al vaker hebt gewerkt met Van Vuuren hoef je niet verder te lezen. Dan heb je al wel ervaren, dat we graag een extra stap doen. Voor elkaar en voor onze opdrachtgevers. Heb je een vraag? Dan kun je ons altijd bellen. Er is altijd wel een collega met de juiste kennis die je te woord kan staan. Nu ook trouwens: mocht je vragen hebben over glasopeningen in je deuren (of een andere deur gerelateerde vraag), dan kun je ons altijd bereiken. We helpen je graag!

Meer info over dit bericht of wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

Altijd op de hoogte van het laatste nieuws en meer? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Naar verwachting zal per kwartaal een nieuwsbrief verstuurd worden met de belangrijkste gebeurtenissen. Je zult niet overspoelt raken met berichten en je kan je altijd afmelden.

Gerelateerd nieuws

Open deuren naar een betere toekomst

Van Vuuren is de enige producent van utiliteitsdeuren in Europa die een bronzen certificaat heeft ontvangen van het gezaghebbende instituut Cradle to Cradle Certified®. Voor twee deuren zelfs: de PicoSpec en de Pico30, allebei met geluidswerende eis. Daar zijn we erg trots op, maar het is nog maar het begin.

Lees verder
Villa Goudriaanlaan

Ontdek utiliteitsdeuren met freeslijnen

Freeslijndeuren zie je steeds vaker. En terecht, want met een paar strakke lijnen kun je een deur veel karakter geven. Zonder dat je hoeft in te leveren op andere functionaliteiten. Ook inbraakwerende, geluidswerende en rookwerende deuren kunnen …

Lees verder
Duurzame deuren in het onderwijs

De duurzame deuren van MFA Bunschoten

Het gebouw is circulair. En om het duurzame karakter ervan te waarborgen, moesten de deuren die Van Vuuren leverde uiteraard ook verantwoord zijn. Met behoud van functionaliteit.

Lees verder
Menu