60 minuten brandwerende deur

60 minuten brandwerende deuren

Bij Van Vuuren bieden we onder het label Pico60 diverse 60 minuten brandwerende deuren van hoogwaardige kwaliteit, toepasbaar in een groot aantal situaties.

Als je de 60 minuten brandwerende deur wilt combineren met een andere functionaliteit, dan kan dat natuurlijk. Bij Van Vuuren denken we graag met je mee. Daarbij staat veiligheid altijd voorop: al onze brandwerende deuren voldoen aan de Europese norm NEN-EN 1634-1.

Ontdek onze 60 minuten brandwerende deuren

Van Vuuren biedt verschillende 60 minuten brandwerende deuren aan die de brandveiligheid van gebouwen en bedrijven vergroten. Je hebt daarbij de keuze uit 18 productbladen. Heb je een specifieke vraag? Aarzel niet om contact op te nemen, we helpen je graag.

Productbladen Pico60

Hieronder kun je de pdf’s downloaden van de gedetailleerde producttekeningen van onze 60 minuten brandwerende deuren:
De productbladen kunnen wijzigen. Ga daarom voor de meest actuele versie naar onze website.

Wat betekent 60 minuten brandwerend?

Veiligheidsvoorschriften maken onderscheid tussen branddoorslag en brandvoortplanting. Bij branddoorslag gaat het om vlammen die door de deur komen. Oftewel, de deur zelf mag niet in brand vliegen en mag ook niet bezwijken onder de hitte. Brandvoortplanting houdt in dat de vlammen zich aan de andere kant weten te verspreiden terwijl de deur zelf standhoudt. Een 60 minuten brandwerende deur moet dus minstens een uur lang vlammen kunnen weerstaan en zowel branddoorslag als brandvoortplanting voorkomen. De 60 minuten brandwerende deur moet daarbij worden getest volgens de nieuwe Europese norm NEN-EN 1634-1. De mate waarin een brandwerende deur in staat is branddoorslag en brandvoortplanting tegen te gaan, wordt in verschillende klassen aangeduid.

Bekijk onze projecten met 60 minuten brandwerende deuren

Medewerker Yoran Bijlsma

Wil je meer weten over 60 minuten brandwerende deuren?
Bel Yoran Bijlsma via 0566 623 737 of laat hier een bericht achter.

Menu